Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Club t-shirtü hakkında fikirler alalım

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Club t-shirtü hakkında fikirler alalım

tasarımı aceleye geldi, 1 günde hazırlamak zorunda kaldım. toplu sipariş vereceğimiz zaman detaylı ve güzel tasarım yapılacak.
    fotoyu da cep telefonuyla çekmek zorunda kaldım, bu yüzden biraz bulanık oldu ihihi

t-shirt gayet kaliteli, baskısı da aynı şekilde çok iyi. baskı tekniği iyi,
    baskısı aylar sonra çıkacak gibi değil. dolayısıyla bu özellikler karşısında fiyatı da biraz tuzlu oluyor
    (önceki t-shirtümüzle uzaktan yakından alakası yok, mağazalardan aldığınız tshirtler gibi)

konuyu açmamın sebebim;
    toplu fiyatını 20-25 TL'ye ayarlayabileceğimizi düşünüyorum. bu fiyat karşısında böyle bir t-shirt'e kaç kişi talip olur?

(beyaz renklerde herhangi bir kayma yok, dediğim gibi cep telefonuyla çekmemden dolayı böyle oldu. yoğun kırmızı renk fotoyu bozdu)

0
    Evet
    0%
    0
    Hayır
    0%
    0
    InsigniaTEAM

Ynt: Club t-shirtü hakkında fikirler alalım

2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Yazın çok güneş ışığ çekmemesi açısından daha açık bir renk olursa güzel olur bence

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
      17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
      35GB5825  A Rh+

Yorum

YAZILAR HIC OLMASA SADECE LED VE AMBLEM DAHA CEKICI OLUR BENCE hiho
        2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

ilk tasarımı beğendim..
          kaç adet yaptırmayı düşünüyorsunuz bu arada?
          INSIGNIA yazısının arabadaki kendi yazı karakteri ile olması bence daha etkili olmuş.. bu şekilde daha havalı..

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

Bence arkaya arabanın logosunu (araba şeklinde olanını) koyabiliriz. (ilk t-shirtte vardı)
            [center]
            2009 Insıgnıa 1.6 T Cosmo + Flexride + Sunroof + DVD800 + Ergonomik Spor Deri Koltuk [center]

Yorum

ama ""insignia kaşı"" yani gündüz farları içindeki insignia club logosu da kötü değil..
              bu logo bence kesinlikle kullanılmalı..
              mesleğim olduğu için ilk tasarım pahalı ve havalı bir intiba uyandırdı bende ve hoşuma gitti tasarımı..
              ama alternatif tasarımlar da olsun hepsine bakıp bir karar vermek daha doğru olacaktır sanırım..

Yorum

insignianın yazı karakteri muhakkak kullanılsın ben alırım.
                Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

çağrı abi sen paylaşmıştın galiba.Opelin elektrikli arabalarının konsept modelinin bir modeli vardı onun fotosunu palaşmıstın opel amblemi nde elektrik edası vardı hatırladın mı bulamadım o fotoyu bence opelin o çılgın amblemi tişörtde hoş durur.

Yorum

ben o arabanın ismini çok beğendim..
                    ampera süper uyumlu bir isim

Yorum

InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.

buydu işte hiç bakmamışım sizce nasıl olur.

Yorum

Çağrı ellerine sağlık.
                        Benim önerim: web adresinin hem göğüste hem de sırtta olmasına gerek yok. Göğüste ledli far figürünün altında mehmet'in düzeltmesindeki gibi web adresi, sırtta ise web adresi olmadan sadece Çağrı'nın orijinal puntolu Insignia Club amblemi çok şık durur. Sırttaki amblemin küçük logo şekli de göğüste sol üst köşede, opel'in orijinal amblemi de kollardan birinde olabilir. Tshirt renkleri ise güneşte solmayacak yani çok koyu renklerden seçilmemeli diye düşünüyorum.
                        Bu t-shirtlerin maliyeti ne olursa olsun ben alırım.

2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri

Yorum

Öne önden görünüşteki gündüz ledleri ile, arkaya fren lambaları yanıkken , kollara da club logosu konabilir.

[center]
                          2009 Insıgnıa 1.6 T Cosmo + Flexride + Sunroof + DVD800 + Ergonomik Spor Deri Koltuk [center]

Yorum

Ben Club'umuzun T-shirtini giyimek istiyorum. Bayanlara göre de bir model olsa sevinirim. Eşim de Insignia kullanıyor!
                            Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

alternatif fikirler geldikçe çok daha güzel bir t-shirt olacak hissediyorum..
                              çağrı ne kadar adet yaptırılacak? ben yardımcı olabilirim..
                              20 - 25 TL çok fazla bir rakam,maliyetine çözebileceğimizi düşünüyorum..

Yorum

İşleniyor...
                              X