Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Polis arabası İnsignia:)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Polis arabası İnsignia

Orjinal yazı sahibi: FacomX
    Valla Polis arabaları böyle olursa süper Hani bir dizi vardı Almanyada geçen Otoban polisleri her halde böyle bir uygulama için test ediyorlardır
    Elvan Dalton.
    Pardon abi kobra takibiydi dizinin adı
    2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Geçen gün istanbul valisinin konvoyunu gördüm iki adet siyah insignia bir adetde polis insignia gördüm çok hoşuma giti resim çekemedim baya hızlı gözden kayboldular
      2016 w205 AMG

Yorum

çeşme kaymakamının da makam aracı siyah insignia cosmo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aRsLan
          Geçen gün istanbul valisinin konvoyunu gördüm iki adet siyah insignia bir adetde polis insignia gördüm çok hoşuma giti resim çekemedim baya hızlı gözden kayboldular
          hazır çekilmişi var ihihi
          fotolar Nurettin abiye ait

InsigniaTEAM

Yorum

Ne bolluk bu,trafik arabasini ortalama yakiti 11 litrelerden asagi dusmeyen araclardan secmek?!

Taksim meydaninda ki ve koprude ki Mini ler gibidir bunlarda,en iyi olabilecek polis arabasi Reno modellerinin dizellerinden olur bence.
            2015 BMW F30 M Sport

Yorum

benzin zamlarının sebebi belli oldu. hükümet insignialara benzin yetiştirebilmek için zam yapıyor. Dua edin de emniyet otolarının hepsini insignia yapmaya kalkmasın benzinin litresi 10 TL olur

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                Orjinal yazı sahibi: aRsLan
                hazır çekilmişi var ihihi
                fotolar Nurettin abiye ait

Evet araçlar bunlardı resimler için teşekkürler
                2016 w205 AMG

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                  Bende 77 aa 001 kırmızı plaka gördüm
                  ya kaymakamdır yada rektördür o araba izmridede 2 tane gördüm kırmızı plaka insignia
                  İNSİGNİA2010  1.6 TURBO COSMO + NAVİGASYON PAKET SİYAH

Yorum

devlete benzin maliyeti 2 tl gecmez
                    Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                    [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Polis araclarida normal benzinlikten yakit almiyorlar mi? Devletin kurum ve kuruluslari vergi odemiyor mu ki? Su,elektrik,dogalgaz vs?
                      Merak ettim de.

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
                      2015 BMW F30 M Sport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
                        yani vergielr düşünce o civarda birşeye geliyodur
                        İNSİGNİA2010  1.6 TURBO COSMO + NAVİGASYON PAKET SİYAH

Yorum

anlaşmalı benzinliklerden alıyorlar oradada indirimli ufak bi karla veriyorlar bu yakıtı sürümden kazanıyorlar diye biliyorum
                          Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                          [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

benzinide mazotuda bizim aldığımız fiyat üzerinden alıyolar
                            2009 1.6T Cosmo-Nar Kırmızı-Flexride-DVD800 navi-Park Assist-Tam Deri Spor Koltuklar-Llumar film

Yorum

Vergi için ödedikleri para geri devletin bütçesine gittiği için sorun yok

Benzinciye ödedikleri paranın çok büyük çoğunluğu geri depoya gidiyor diye düşünebiliriz

Orjinal yazı sahibi: burak.
                              benzinide mazotuda bizim aldığımız fiyat üzerinden alıyolar
                              2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Arkadaslar isin icinde birisi olarak hemen soyliyim bakanligin yetkisinde emniyet genel mudurlugu il il emniyet mudurluklerine butce yollar, genelde yillik tuketim ortalamasi baz alinir . il emniyete sube sube ilce ilce ayirir. Misal asayise ayri trafik subeye ayri. Il emniyet mudurlukleri ayri ilce emniyet mudurlukleri ayri ayri ihale ile en uygun fiyati veren benzin istasyonu ile anlasirlar. Genelde pesin para aldiklari icin alista litre fiyati 5-10 kurus indirim olabiliyo.Onun disinda ekstra hic bi durum yok. Saygilar :-)
                                BEYAZ 1.4 T EDITION ELEGANCE + YENI STIL + SUNROOF + CIFT EGSOZ UYGULAMASI

Yorum

İşleniyor...
                                X