Arkadşlar merhaba, 220 km de olan yeni aracımız hakkında siz değerli kullanıcılardan bilgi almak istiyorum.
* Araç 2.0 cdti otomatik vites 130 bg edition elegance modeli. Göstergede yakıt ibaresi değişken oluyor. Bazen 30 lt, 20 lt, 15 lt, 8 lt vs gibi. Hiç sabit olmadı şu ana kadar. Bu modelin yakıt tüketimi nasıldır acaba?
* Traktörlerde belli bir saatten sonra yakıt düşmekte ve motor çekişi bir o kadar da artmaktadır. Bu araçta da nasıl olacak acaba. Şu an 220 km de. Aracı nasıl kullanmalıyım. Aracı yüksek devirde mi kullanmalıyım yoksa gereken devirde mi kullanmalıyım ilk başlarda. Arabanın açılmasını nasıl sağlayabiliriz. Yada açmaya gerek var mı?
* Manuel olarak kullanım da en fazla 5 devir yapıyor araba. Giderek artar mı?
* 1 vites hız aralığı bana az gibi geldi. Sizin araçlarınızda nasıl acaba?
* Araç daha 3 günlük. Yapılması gerekenler var mıdır? Örneğin bu yazılım olayları ne oluyor?
* Araçın esp si kapatıldığı zaman ne gibi farklılıklar oluyor? Çekiş vs gibi.
Biraz uzun oldu ama merak ettiklerim şimdilik bu kadar. Hızlı bir giriş oldu
* Araç 2.0 cdti otomatik vites 130 bg edition elegance modeli. Göstergede yakıt ibaresi değişken oluyor. Bazen 30 lt, 20 lt, 15 lt, 8 lt vs gibi. Hiç sabit olmadı şu ana kadar. Bu modelin yakıt tüketimi nasıldır acaba?
* Traktörlerde belli bir saatten sonra yakıt düşmekte ve motor çekişi bir o kadar da artmaktadır. Bu araçta da nasıl olacak acaba. Şu an 220 km de. Aracı nasıl kullanmalıyım. Aracı yüksek devirde mi kullanmalıyım yoksa gereken devirde mi kullanmalıyım ilk başlarda. Arabanın açılmasını nasıl sağlayabiliriz. Yada açmaya gerek var mı?
* Manuel olarak kullanım da en fazla 5 devir yapıyor araba. Giderek artar mı?
* 1 vites hız aralığı bana az gibi geldi. Sizin araçlarınızda nasıl acaba?
* Araç daha 3 günlük. Yapılması gerekenler var mıdır? Örneğin bu yazılım olayları ne oluyor?
* Araçın esp si kapatıldığı zaman ne gibi farklılıklar oluyor? Çekiş vs gibi.
Biraz uzun oldu ama merak ettiklerim şimdilik bu kadar. Hızlı bir giriş oldu
Yorum