Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Aracı bluetoottlu hale getirmek?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Aracı bluetoottlu hale getirmek?

arkadaslar aracımda blutoot yok ancak ben aracımı dışardan ilave modüllerle blutootlu yapmak istiyorum bunun bir yolunu duydum sanırım bir modul varmıs aux girişten baglıyormussunuz tam net bilmıyorum hiç böyle bir çalışma yapan oldumu. Bunu nicin soruyorum amacım telefon konusmaları değil sadece smart telefonun youtubedan acabileceği müzikleride araç hoparlerinden duyulmasıını istiyorum. Bunun mutlaka bir yolu vardır bilen varmı acaba?

Ynt: Aracı bluetoottlu hale getirmek?

Varsa çok güzel bir uygulama olur, telefonumuzdan açtığımız bir müziği kablosuz bir şekilde arabadan duymak müthiş olur

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

bunun için 2 tarafı erkek olan jaklardan al ve kullan bluetoth a gerek yok telefonundaki müzikleri ve internetten dinlediğin bütün sesler aux kanalı ile aracın sistemine aktarılır

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
        bunun için 2 tarafı erkek olan jaklardan al ve kullan bluetoth a gerek yok telefonundaki müzikleri ve internetten dinlediğin bütün sesler aux kanalı ile aracın sistemine aktarılır
        Bu çözümü bilmeyen olduğunu sanmıyorum abi, arkadaşın dediği şey eğer hakkaten yapılabiliyorsa gayet güzel bir sistem olur, bununla kablonun ne ilgisi var Allah aşkına

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Modül işine hiç bulaşma derim

Yorum

Araca bluetooth lu multimedia(navigasyon) cihazı takarsanız hem görüşmelerinizi araç üzerinden yapabilirsiniz, hem istediğiniz tüm sesleri araç hoparlörleri üzerinden duyabilirsiniz.

Yorum

a2dp uyumlu ve 3.5mm jak çıkışlı bluetooth kulaklık ile kısa bir aux kablosu desem nasıl olur

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Super_nova
                ....... Bunu nicin soruyorum amacım telefon konusmaları değil sadece smart telefonun youtubedan acabileceği müzikleride araç hoparlerinden duyulmasıını istiyorum. Bunun mutlaka bir yolu vardır bilen varmı acaba?
                Orjinal yazı sahibi: opelmania

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                Bu çözümü bilmeyen olduğunu sanmıyorum abi, arkadaşın dediği şey eğer hakkaten yapılabiliyorsa gayet güzel bir sistem olur, bununla kablonun ne ilgisi var Allah aşkına

Onur Arkadaşın amacına göre cevap verdim

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

bencede sadece böyle bir amaç için bluetooth olayına girmeye gerek yok, zaten varolan aux'u kullanmak en mantıklısı
                  InsigniaTEAM

Yorum

bu bluetooth modülüne enerjiyi nereden sağlayacaksın? çakmaktan dersen al sana kablo derim pil dersen saat pili gibi bişey gerekir onun içine, o da ne kadar gider muamma. en iyisi ipodu usb'den bağlayıp orta konsolun içine atmak..
                    (Satıldı..) 2012 - 1.4 Turbo - Edition Elegance - Siyah/Bej - 18" - Cyclone Navi

Yorum

İşleniyor...
                    X