Kpss denilen belalı ve soluksuz ve sizlerden ayrı kalmama sebep olan illetten geçtiğimiz pazar günü kurtulmuş ve aranıza dönmüş bulunuyorum sevgili dostlarım
Bu illet sınavın tek eğlenceli getirisi olan "İnsignia ile Mersin-Anamur yolculuğu" boyunca arabayı şöyle bir silkeleme imkanım oldu. Veriler kısaca şöyle gerçekleşti:
Sınava Gidiş:
Güzergah: Anamur-Mersin
Mesafe : 242 km Yol koşulları: Mesafenin % 54 kadarı yokuş- uzun rampa ve keskin virajlı, Kalan mesafenin yarısına yakını kırmızı ışık ve dur-kalk zorunluluğunun bol olduğu iyi asfalt ,kalanı ideal şehirler arası yol
Araç yük durumu: 4 kişilik ailemiz (110+87+93+75) ve bagajda yaklaşık 60- 65 kg yük.
ESP ve Tracking Control : Aktif
Navigasyon çık
Müzik Sistemi: Açık (Yüksek volume, usb bağlantısı)
Klima: 21 derecede ve 4. kademe fan hızında açık.
Aracın kullanım stili: Tam performanslı ( Yokuş aşağı giderken dahi gaz kökleme, 3. vitesle çıkılabilecek yerleri ikinci vitese çekip seri çıkma, ve daha nicesi )
Varış Süresi : 1 saat 55 dakika
Toplam Yakıt tüketimi : 29.64 lt
Sınavdan Dönüş:
Mesafe ve Güzergah : Aynı
Yük durumu : Yaklaşık (+10, -10 kg) Aynı
ESP Ve Tracking kontrol: İnaktif
Navigasyon : Açık
Müzik : Cd 400 radyosu açık
Klima : Fan dahil tamamen kapalı ( onun yerine ön camlar full açık.)
Kullanım Stili: Sakin
Varış Süresi : 3 saat 13 dk
Toplam Yakıt Tüketimi : 16,74 lt ( Nasıl oldu anlamadık, herhalde benzincinin pompa otomatiği arıza yaptı.)
Bunun yanında Mersin Opel Gedizler servisinde aracımın genel kontrollerini yaptırdım, klima yazılımı mı yenilettim, arabamı bir kez daha sevdim Sakin bir kullanımda, iniş- çıkış rampalı şehir içi trafikli bir mersin yolculuğunu sınava gidiş gelişler ve şehir içi dolaşmalarla, sınavın bittiği günki piknik etkinliğiyle beraber bir depoyla tamamlamış olduk...
Eeee sizlerden ne var ne çok
Bu illet sınavın tek eğlenceli getirisi olan "İnsignia ile Mersin-Anamur yolculuğu" boyunca arabayı şöyle bir silkeleme imkanım oldu. Veriler kısaca şöyle gerçekleşti:
Sınava Gidiş:
Güzergah: Anamur-Mersin
Mesafe : 242 km Yol koşulları: Mesafenin % 54 kadarı yokuş- uzun rampa ve keskin virajlı, Kalan mesafenin yarısına yakını kırmızı ışık ve dur-kalk zorunluluğunun bol olduğu iyi asfalt ,kalanı ideal şehirler arası yol
Araç yük durumu: 4 kişilik ailemiz (110+87+93+75) ve bagajda yaklaşık 60- 65 kg yük.
ESP ve Tracking Control : Aktif
Navigasyon çık
Müzik Sistemi: Açık (Yüksek volume, usb bağlantısı)
Klima: 21 derecede ve 4. kademe fan hızında açık.
Aracın kullanım stili: Tam performanslı ( Yokuş aşağı giderken dahi gaz kökleme, 3. vitesle çıkılabilecek yerleri ikinci vitese çekip seri çıkma, ve daha nicesi )
Varış Süresi : 1 saat 55 dakika
Toplam Yakıt tüketimi : 29.64 lt
Sınavdan Dönüş:
Mesafe ve Güzergah : Aynı
Yük durumu : Yaklaşık (+10, -10 kg) Aynı
ESP Ve Tracking kontrol: İnaktif
Navigasyon : Açık
Müzik : Cd 400 radyosu açık
Klima : Fan dahil tamamen kapalı ( onun yerine ön camlar full açık.)
Kullanım Stili: Sakin
Varış Süresi : 3 saat 13 dk
Toplam Yakıt Tüketimi : 16,74 lt ( Nasıl oldu anlamadık, herhalde benzincinin pompa otomatiği arıza yaptı.)
Bunun yanında Mersin Opel Gedizler servisinde aracımın genel kontrollerini yaptırdım, klima yazılımı mı yenilettim, arabamı bir kez daha sevdim Sakin bir kullanımda, iniş- çıkış rampalı şehir içi trafikli bir mersin yolculuğunu sınava gidiş gelişler ve şehir içi dolaşmalarla, sınavın bittiği günki piknik etkinliğiyle beraber bir depoyla tamamlamış olduk...
Eeee sizlerden ne var ne çok
Yorum