Duyuru

Collapse
No announcement yet.

NiHAyeeet ! :D

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• NiHAyeeet ! :D

Kpss denilen belalı ve soluksuz ve sizlerden ayrı kalmama sebep olan illetten geçtiğimiz pazar günü kurtulmuş ve aranıza dönmüş bulunuyorum sevgili dostlarım

Bu illet sınavın tek eğlenceli getirisi olan "İnsignia ile Mersin-Anamur yolculuğu" boyunca arabayı şöyle bir silkeleme imkanım oldu. Veriler kısaca şöyle gerçekleşti:

Sınava Gidiş:

Güzergah: Anamur-Mersin
    Mesafe : 242 km Yol koşulları: Mesafenin % 54 kadarı yokuş- uzun rampa ve keskin virajlı, Kalan mesafenin yarısına yakını kırmızı ışık ve dur-kalk zorunluluğunun bol olduğu iyi asfalt ,kalanı ideal şehirler arası yol
    Araç yük durumu: 4 kişilik ailemiz (110+87+93+75) ve bagajda yaklaşık 60- 65 kg yük.
    ESP ve Tracking Control : Aktif
    Navigasyon çık
    Müzik Sistemi: Açık (Yüksek volume, usb bağlantısı)
    Klima: 21 derecede ve 4. kademe fan hızında açık.
    Aracın kullanım stili: Tam performanslı ( Yokuş aşağı giderken dahi gaz kökleme, 3. vitesle çıkılabilecek yerleri ikinci vitese çekip seri çıkma, ve daha nicesi )
    Varış Süresi : 1 saat 55 dakika
    Toplam Yakıt tüketimi : 29.64 lt

Sınavdan Dönüş:

Mesafe ve Güzergah : Aynı
    Yük durumu : Yaklaşık (+10, -10 kg) Aynı
    ESP Ve Tracking kontrol: İnaktif
    Navigasyon : Açık
    Müzik : Cd 400 radyosu açık
    Klima : Fan dahil tamamen kapalı ( onun yerine ön camlar full açık.)
    Kullanım Stili: Sakin
    Varış Süresi : 3 saat 13 dk
    Toplam Yakıt Tüketimi : 16,74 lt ( Nasıl oldu anlamadık, herhalde benzincinin pompa otomatiği arıza yaptı.)

Bunun yanında Mersin Opel Gedizler servisinde aracımın genel kontrollerini yaptırdım, klima yazılımı mı yenilettim, arabamı bir kez daha sevdim Sakin bir kullanımda, iniş- çıkış rampalı şehir içi trafikli bir mersin yolculuğunu sınava gidiş gelişler ve şehir içi dolaşmalarla, sınavın bittiği günki piknik etkinliğiyle beraber bir depoyla tamamlamış olduk...

Eeee sizlerden ne var ne çok
    2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Ynt: NiHAyeeet !

sınav sonucu nasıl ondan bahsetmemişsin İnşallah senin için en hayırlısı olur.stresten uzak yolculuk gibisi yoktur çok keyifli geçtiğine eminim.
    Umarım memur olursun özel sektör gerçekten çekilecek gibi değil.
    2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
    2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

evet valla baya keyifli bir yolculuk olmuş , detaylıca herşeyi anlatmışsın ne güzel ayrıca hakikaten sınavla ilgili bir bilgi yok , inşallah iyi geçmiştir hepsi..
      www.facebook.com/mstfkls

Yorum

Umarım sınavında iyi geçmiştir. Tekrar aramıza hoşgeldin Oğuz kardeşim...

Yorum

Tekrar Hoşgeldin.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Arabam söz konusu olunca sınav falan unutuluyor Sınava çok çalıştım çok emek sarfettim ama emeğimin karşılığı olacak şekilde rahat geçmedi, iki gün boyunca 3 oturuma girdim ne yaptım ne ettim inanın hatırlamıyorum, ama bir ara patır patır işaretliyordum cevapları onu biliyorum
            2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bassoprofondo
              Arabam söz konusu olunca sınav falan unutuluyor Sınava çok çalıştım çok emek sarfettim ama emeğimin karşılığı olacak şekilde rahat geçmedi, iki gün boyunca 3 oturuma girdim ne yaptım ne ettim inanın hatırlamıyorum, ama bir ara patır patır işaretliyordum cevapları onu biliyorum
              inşallah sonuçlar beklediğinden çok daha güzel olur
              www.facebook.com/mstfkls

Yorum

tekrar hoşgeldin kardeşim inşallah gönlünce bir sonuç gelir emeğinin karşılığını en güzel şekilde alırsın

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Çalışma olayına kaptırınca. Insignia mukafat gibi gelmiştir.
                  Hayırlı sonuçlar almanı dilerim.
                  Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

İşleniyor...
                  X