Almanyada satışa başlanan LPG li 1.4 ler umarım yakında Türkiyeye gelir ancak opel.de sitesinde baktığımda 1.4T için ortl. yakıt 5.7lt. demişken LPGli olana 7.4lt. demiş. nedeni ne oabilir sizce?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
1.4 LPG li insignia
Collapse
X
-
Ynt: 1.4 LPG li insignia
Pek bir bilgim yok ama gazdayken arabanın çekiş problemi olduğu için daha çok yakması doğal değilmi zaten ?
Türkiye fiyatlarına bakarsak ;
5.7 litre benzin x 4.29 = 24,453
7.4 litre gaz x 2,13 = 15,762
Yani gaz yine karlı oluyor[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]
-
desenize yakında teknik destek genel sohbet bölümlerine 1.4 turbo konuları açılacak ) şu anki benzinli 1.4 140 HP lerin bile performansından arabayı kaldırıp kaldırmayacağından şüphe edenler var.. Şimdi de lpgli araçlar hakkında önyargılar çoğalacak....
Anlamış değilim, eskiden 1.8 T passatlar vardı çok yakıyordu ve herkes bayılıyordu dilinden düşürmüyordu. Yıllar geçti adamlar 1.4 tsı çıkardı yine kimseden çatlak ses çıkmazken üstelik gidip kuyruğa girerler tipsiz bir araba için, ama söz İnsignia olunca ya çok yakar diye adını çıkarırlar ya da 1.4 motoruna kaldırmıyor diye laf atıp güzelim arabayı karalar milletin aklını bulandırırlar... Bakın görün ilerde lpgli 1.4 ler gelince bu kez de 'yahu benzinlisi bile kaldırmıyor lpglisi gitmez bunun' diye adını çıkartır kendini bilmezler bunun konularını ve tartışmalarını görecez demedi demeyin...
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: albundyAlmanyada satışa başlanan LPG li 1.4 ler umarım yakında Türkiyeye gelir ancak opel.de sitesinde baktığımda 1.4T için ortl. yakıt 5.7lt. demişken LPGli olana 7.4lt. demiş. nedeni ne oabilir sizce?
Orjinal yazı sahibi: opelmania
Türkiye fiyatlarına bakarsak ;
5.7 litre benzin x 4.29 = 24,453
7.4 litre gaz x 2,13 = 15,762
Yani gaz yine karlı oluyor
Yorum
-
Almanya da tanıdığı olan varsa,kullanılan motor ve LPG ile ilgili detaylı bilgi alabilirmiyiz? acaba LPG ne marka?Motor standartmı ?yoksa güçlendirilmişmi?2014 BMW 5.20I M +comfort+premium
2011 otomatik opel astra 1.4 cosmo sunroof
2013 Chevrolet Captiva LTZ
Yorum
-
Arkadaşlar ben taktıralı 2500 km falan oldu valla çok memnunum admlar yüksek devirde kullanmayın diyor sadece evet yakıt tüketimi 10-11 lt lpgde buda müthiş bir tasarruf demek ben çok memnunum darısı hepinizin başına benzinliğe bigün yanaştım ve depo 300 tl ye doldu ve yol bilgisayarı 867 yazıyordu şimdi ort. 80 Tl ye 400 km yol gidiyorum şehir içi..
Yorum
Yorum