Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Fiyat Düşüşü 1.4 Turboların da Fiyatını Etkiledi !

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Fiyat Düşüşü 1.4 Turboların da Fiyatını Etkiledi !

Orjinal yazı sahibi: tamirer
    Bu videoyu izlemiştim..Avensis çok hantal kalıyor Insignia karşısında..Zaten havada gibi duruyor Avensis..Avensis'in en önemli artısı LPG uyumlu motoru benim için..Gerçi Insignia'ya da yağlamalı sistemli Prins falan takılırsa sorun olmaz sanırım
    Biraz daha sabret Almanya'da lpg'li 1.4 t satılmaya başlandı.Muhtemeldir ki Türkiye'ye gelecektir.
    Hatta 1.4 t lerdeki fiyat düşüşünün sebebi 1.4 t lpg'liye, 1.4 t ile 1.6 t arasında fiyat ayarlamak için olabilir.

Yorum

Valla benim aklımda Avensis almak var makyajlı kasa..İkisinin de fiyatı aynı oldu..yani 1.4 edition elegance artı yeni stil paket 62 bin civarı..Avensis elegant extra da 61900..

bende 2011 avensis vardı 7 ay kullandım ,2 ay önce de 1.4 edition elegance (yeni stil paket + navigasyon ) aldım ikisi arasında çok fark var avensis insignia ya göre çok hantal, uzun yolu insignianın daha rahat, yakıt insignianın daha az, görünüş daha heybetli vs vs yani insignia bi çok konuda avensisten üstün,

Yorum

ama insignia'ya LPG olmuyor ve bu da çoook büyük bir ayrıntı
        bence
        Çok yakında Opel Insignia 1.4 Edition Elegance alacak inşallah..

Yorum

ama insignia'ya LPG olmuyor ve bu da çoook büyük bir ayrıntı
          bence
          Almanya opel lpg'li olarak satmaya başlamış.Demek ki artık insignia'lara olmaya başlamış veya enazından 1,4 'lere oluyor.

Yorum

alakasız olacak ama daha önceden 200 torktu 1.4 ler. yenileri için 220 tork diyorlar. doğrumu acaba ?

Yorum

arkadş madem lpg li araç kullanacaksın ne diye opel alıyorsun al bır tofaş kullan depe depe....
              hem 60 bin tl vereceksin hem cimrilik yapıp lp taktıracaksın çok tezat olmuyor mu. biraz daha dişini sık dizel 130 luk dizel al.keyfini sür...

Yorum

şu lpg mantığını hala anlayamamış zekaların olması ne kadar üzücü..çok beğeniyorsan sen al bin tofaşa..üslubuna da dikkat et bir daha ki sefere
                Çok yakında Opel Insignia 1.4 Edition Elegance alacak inşallah..

Yorum

yoo fiyatlar aynı hiç bir düşüş yok elegance zaten o fiyattaydı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: nymt
                    arkadş madem lpg li araç kullanacaksın ne diye opel alıyorsun al bır tofaş kullan depe depe....
                    hem 60 bin tl vereceksin hem cimrilik yapıp lp taktıracaksın çok tezat olmuyor mu. biraz daha dişini sık dizel 130 luk dizel al.keyfini sür...
                    Ne alakası var? biri 59 bin lira biri 82 bin lira 23 bin lira fark var. Kaldı ki adamın aracı isterse doğalgaz dönüşümü yapar..

Yorum

İşleniyor...
                    X