Duyuru

Collapse
No announcement yet.

YAZMAYAYIM DİYORDUM, AMA 33000 DE VOLANT ÇATLADI...UZUN YOLDA KALDIM...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: YAZMAYAYIM DİYORDUM, AMA 33000 DE VOLANT ÇATLADI...UZUN YOLDA KALDIM...

Orjinal yazı sahibi: byazkan
    çok geçmiş olsun. bir aracın sahibine yapacağı en kötü şeyi yaşamışsınız. bu kesinlikle volanın hatalı üretiminden kaynaklanmış. geçtiğimiz yılda bizde fluence ile yolda kaldık. dümdüz yolda, 110 km/h ile 6. viteste giderken araba bir anda güçten düştü. meğer bir kayış kopmuş. o arada da motorun içinde ne varsa eğmiş tabi pistonlar. 8000 tl gibi bir ücret çıkardılar, garantiden halloldu. ancak aracı çorum servisi yaptı ve resmen içine ettiler. sanırım motor ses yalıtım malzemelerini de geri takmamışlardı. traktöre döndü resmen. araç yolda kalınca atıp bi çekiciye direk istanbula veya ankaraya götürmek lazım.
    Sana da geçmiş olsun kasko şirketi çekiciyi gönderirdi.

Yorum

Kasko Yol Yardımları en yakın yetkili servise kadar çekici gönderir, aklınızda bulunsun..

Yorum

Geçmiş Olsun.

Yorum

Gecmis olsun hemsehrim. Can sıkıcı bir olay yasamissin gercekten. Allah beterinden korusun...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: pavillion
            Kasko Yol Yardımları en yakın yetkili servise kadar çekici gönderir, aklınızda bulunsun..
            En yakın yere değil sizin istediğiniz tek adrese kadar götürürler,götürdüler.
            Ama şehir dışından adresimin olduğu başka şehire götürürler mi? sormak lazım.

Yorum

Her markada sıkıntılar , problemler olabilir ama önemli olan sanırım üreticinin malının arkasında durması.

Ne yazık ki bu avrupalı üreticilerde zayıf, opelde çok kötü.

Bunu uzakdoğulu (japon-kore) bir araç sahip olduğunuzda çok iyi anlıyorsunuz.

Türk müşterisine değer verme konusunda sınıfta kalıyorlar.

Arkadaşın problemi tamamen garantiye girecek bir problem.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tozse
                En yakın yetkili servis dedim. Ama siz yetkili servis değil de aynı mesafede başka bir tamir istasyonu da talep edebilirsiniz.
                Şehir dışından adresinizin olduğu başka şehire götürülmez.

Şirket, aracın arıza veya kaza sonucu hareketsiz kalması durumunda en yakın yetkili servise naklini poliçede bildirilen limite kadar temin edecektir. Sigortalı en yakın yetkili servisten başka bir servise çekim isterse; Şirket’in sorumluluğu en yakın yetkili servise kadar olacaktır

Aracın arızalanması veya kaza durumunda, Şirket aşağıdaki masraflardan birini karşılayacaktır.

a) Eğer arıza 24 saat içinde tamir edilemez ise, azami 3 güne kadar mümkün olabilen durumlarda azami 4* otelde aracın onarımını bekleme amacıyla konaklama masrafları (standart oda+kahvaltı), YA DA,

b) Tamir süresi arızalanmayı izleyen 48 saati aşarsa, Şirket, Sigortalı’nın Daimi İkametgah’a dönüşünde meydana gelen seyahat masraflarını, veya Sigortalı seyahate devam etmek isterse, seyahat için planlanan yere kadar olan seyahat masraflarını ödeyecektir. Ancak bu son seçenek dahilinde yapılacak olan masrafların, Daimi İkametgah’a dönüş masraflarını aşmaması gerekir.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tozse
                  En yakın yetkili servis dedim. Ama siz yetkili servis değil de aynı mesafede başka bir tamir istasyonu da talep edebilirsiniz.
                  Şehir dışından adresinizin olduğu başka şehire götürülmez.
                  Siz hangi sigorta şirketinden bahsediyorsunuz bilmiyorum ama benim sigorta şirketim Groupama.
                  En yakın yetkili servis veya o mesafede başka biryer diye bir şartları yok.İstediğiniz tek adrese aracınızı götürüyorlar.
                  Daha önceden söylediğim gibi şehir dışı konusunu sormak lazım.

Yorum

Siz hangi sigorta şirketinden bahsediyorsunuz bilmiyorum ama benim sigorta şirketim Groupama.
                    En yakın yetkili servis veya o mesafede başka biryer diye bir şartları yok.İstediğiniz tek adrese aracınızı götürüyorlar.
                    Daha önceden söylediğim gibi şehir dışı konusunu sormak lazım.
                    [/quote]

Öyle olsun
                    İnşallah deneyip öğrenmezsiniz. rolleyes

Yorum

Eyvallah sağ olun.
                      Ama daha önce 2-3 kere yaşadığım için biliyorum.
                      Allah hepimizi kaza,bela ve musibetlerden korusun.

Yorum

Öncelikle çok geçmiş olsun inşallah bi daha olmaz.

Ya şimdi ben forumda okuyorum bazı arkadaşlarda yazıyo onlarda da sorun çıkmış şimdi bende tereddütte kaldım acaba benim aracımdada olurmu diye aracımı satmayı bile düşündüm şuandan itibaren ama aracımda şuan allaha şükür hiç bir sorun yok ama ileri zamanlarda çıkarmı ? Bi bilgi verirseniz çok teşekkür ederim araç 8.500 km de.( Bi de vites geçişlerinde araç sallanıyo sanki onda bi sorun çıkar mı? )

İyi forumlar...
                        2011 1.6 180 HP T. Beyaz,Siyah Tavan,Cam filmi,19 İnç jant,Navigasyon,Ledli sinyal lambası,Ayna alt ledi,Krom kapı kolu,Kapı altı logo.

http://i.hizliresim.com/LpNkQb.jpg

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HkmdR
                          Öncelikle çok geçmiş olsun inşallah bi daha olmaz.

Ya şimdi ben forumda okuyorum bazı arkadaşlarda yazıyo onlarda da sorun çıkmış şimdi bende tereddütte kaldım acaba benim aracımdada olurmu diye aracımı satmayı bile düşündüm şuandan itibaren ama aracımda şuan allaha şükür hiç bir sorun yok ama ileri zamanlarda çıkarmı ? Bi bilgi verirseniz çok teşekkür ederim araç 8.500 km de

İyi forumlar...
                          yani sizde hemen ortalığı velveleye vermeyin sonuçta her marka ve modelde bu şekilde arızalar olabilir.montajında bir sıkıntı olmuştur ne biliyim baskıyı sökerken servis belki kendi çatlattı volantı sonra ya bu çatlakmış diyip kendini işin içinden sıyırdı nerden bilebiliriz.
                          siz aracınıza binin bakımlarını düzenli yaptırın .böyle internetten okuduğunuz her olumsuz durumu kafaya takarsanız hiç bir araca binemezsiniz emin olun.şimdi her hangi bir markanın herhangi bir modeli hakkında şikayet yazıp sorunlara bir bakın.her marka ve modelde sürüsüle şikayet var.ama bu şikayetler var diye araç almayacakmıyız tabiki hayır.
                          sonuçta bu bir makine ve her an arıza yapma potansiyeline sahip bunu kabul etmek lazım.
                          2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
                          2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

peki bunu garanti karşılamıyormu? 30 -40 binde nasıl çatlar volant vs?
                            2012 HONDA CIVIC PREMIUM

Yorum

o yolu her yaz 2 kez gidip gelirim (malatya-kayseri) inişli çıkışlıdır. uzun süre tırmanır uzun süre inersin. ama baskı balataymış volanmış arabayı o kadar zorlayacak bir yol değil. sanırım sadece bir kez o da 1982-83 yılı olabilir arabayı babam kullanırken (Murat 124) yolda kaldık. o zamandan beri sırasıyla opel rekord-opel vectra-renault laguna-opel vectra-peugeot 308-peugeot 3008-subaru impreza-renault megane vs hiç sorunsuz kullandık. araç işi şans işi ama aynı model arabada aynı sorunlar çıkıyorsa bu fabrika hatasını gösterir, ne kullanıcı hatası ne başka birşey.

Yorum

ben seydişehir antalya arası 1860 metrelik alacabel tepesine sürekli çıkıp iniyorum ayda en az 1 kez öyle yavaşta sürmem ama Allah şükür araç sorunsuz.bu şekilde bir arıza olmadı.hatta hiçbir arızam olmadı nazar değmesin
                                2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
                                2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

İşleniyor...
                                X