Duyuru

Collapse
No announcement yet.

YAZMAYAYIM DİYORDUM, AMA 33000 DE VOLANT ÇATLADI...UZUN YOLDA KALDIM...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: YAZMAYAYIM DİYORDUM, AMA 33000 DE VOLANT ÇATLADI...UZUN YOLDA KALDIM...

geçmiş olsun,
    voland arızaları genelde voland'ın ses yapması ile vuku bulur ve ticari araçlarda sık rastlanan bir arıza türüdür. fakat voland çatlamasını 20 yıllık meslek hayatımda ve bir binek aracında ve de 33.000 km.de ilk defa duyuyorum. bu arıza aracın yolda kalmasına sebep olmadan önce mutlaka ses, titreme gibi belirtiler vermesi gerekirdi. uzun süre yarım debriyaj gibi kavramayı zorlayan bir durum mu yaşadınız acaba?

Yorum

Yazdıklarınız önemli şeyler ama en önemli diye bahsettiğiniz başka insanların düşünceleri bence hiçte önemli değil.
      Araba bu markaya bakmaksızın her arçata olabilen şeyler, şahinde yaşamadığım arızayı insigniada yaşadım diyorsunuz.
      Geçmiş olsun bu arıza belki sizi daha büyük sıkıntılardan korumuştur...

Yorum

cook gecmıs olsun bızım arabaların en buyuk sorunu szaten 3 parca nerdeyse

1:kollar
        2:baskı balat
        3:volant

ben ıse kolları degıstırdım
        baskı balatayı performan tıpı yaptık
        volantı ıse sabıt volaant yaptık bakalım sımdı ne olcak

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
          Çok can sıkıcı bunu okuyan ziyaretçilerin opel'e görüşleri nasıl olur artık malum dknow
          Geçmiş olsun!

nasıl olur abi? bir tek Opel in araçları sıkıntı çıkarmıyor sonuçta.. Yolda arıza çıkaran tek D segmenti araç İnsignia da değil. Sırf böyle bir vaka yaşandı diye millet bu arabaya önyargılanıp almayacaksa keyifleri bilir abi. Ama bence burda birde öte yüzü var olayın. Evet forumda dolaşan ziyaretçiler veya araç almak isteyen ve araştıran insanlar şu an bu konuyu okuyorlarsa illâki etkilenmişlerdir.. Bu normal bir durum.. Ama bizde yorumlarımızla dahada ateşliyoruz ortamı. Bu da öte bir yüzü olayın. Bende merak ediyorum acaba sırf bu konudan sonra bu aracın sahibi veya hayranı olan insanların neler düşüneceğini.. Ama buraya bu şekilde yazdak olayı farklı kılar... Zaten düşünen düşünür, bizimde hiçbirşeyi gizlemeden şeffaf bir şekilde paylaşımlarımız zaten oluyor. Bunlara bakıp okuyup görüp zaten insanlar kafalarında profil oluşturuyorlar ama biz de daha da ateşlemeyelim olayın içine bu denli çekmeyelim bence. dknow napalım, olabilir her markada ve araçta.. Burda da yaşanmış.. Dileğimiz bu Zafer abinin ve diğer tüm araç sahiplerinin bu tür sıkıntıyı birdaha ve hiç yaşamamaları..

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

buyuk geçmiş olsun
            Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
            [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Potansiyel bir insignia alıcısı olarak arızanın diğer insignialarda yaşanma sıklığı ve servisin garanti kapsamına alıp almaması fikrimi etkileyecektir.
              Gelişmeleri paylaşırsanız sevinirim.
              Geçmiş olsun.
              Kolay gelsin.

Yorum

Zafer abi çok geçmiş olsun. Büyük şanssızlık olmuş. Aynı sıkıntıyı 3 sene önce bir arkadaşım daha 15 bin km de ki Alfa 159 un da yaşadı. Çok nadir olan bir durum ama seni bulmuş maalesef. Olayın şehirler arası yolda olması da ayrı bir şanssızlık olmuş. Çok geçmiş olsun
                2003 VECTRA GTS 2.2 DÜZ VİTES

Yorum

Zafer kardeşim çok geçmiş olsun.....Bu konuda diyecek tekşey şanssızlık umarım bundan sonra böyle şeylerle karşılaşmazsın....Bu arada bunun çok fazla insignia ile alakası yok.İnsignia gerçekten sorunsuz araba ancak işimn içinde mekanik ve elektroniğin bir karması olunca sorun çıkmaması veya çeşitli sorunların ortaya çıkmaması imkansız....Bu arada Semih kardeşim bu konu bu arabada standart veya kronik bir sorun değil.Bu bilgiyi net olarak verebilirim......

Yorum

herkese geçmiş olsun dilekleri için ayrı ayrı teşekkür ederim.
                    evet şehirler arası yolda olması kötü oldu.
                    180 COSMO ,BEYAZ.. 245/45/19 SPOR JANT VE DUNLOP SPORTMAXX 98 Y LASTİKLER.. OPC SPOİLER..   EIBACH PRO KİT YAY SİSTEMİ (3 CM ) ,SİYAH RENKLİ CAMLAR..K&N AÇIK HAVA FİLTRESİ VE İNTAKE KİT

www.zaferboyraz.com

Yorum

geçmiş olsun zafer bey Allah beterinde esirgesin.
                         2012 1,3 ASTRA J BEYAZ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: drzb
                        herkese geçmiş olsun dilekleri için ayrı ayrı teşekkür ederim.
                        evet şehirler arası yolda olması kötü oldu.
                        Geçmiş olsun;Şehir içinde olsa bi nebze anlıyacam da uzun yolda yapmış olması ve sürücü hatası denmesi ilginç.

Yorum

Çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun...
                          İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

öncelikle çok geçmiş olsun. Sorun olması bir yana bir de Ankara dışında olması da katmerli olmuş.

İkinci olarak, kesinlikle önce Ankara'da Opis ile görüşün. Sonrasında Opel Türkiye'ye başvurun.

Bu işi kesinlikle iyi niyet müşteri garantisi içine alırlar ve para iadesi yaparlar diye düşünüyorum.
                            En azından orjinal parçaları takarlar.
                            Benim direksiyon kutusunda sorun vardı. 4500 TL. masraf çıkarmışlardı.
                            Sağolsun Opis gerekli onayları alarak bunu ücretsiz yaptı.

Yorum

çok geçmiş olsun. bir aracın sahibine yapacağı en kötü şeyi yaşamışsınız. bu kesinlikle volanın hatalı üretiminden kaynaklanmış. geçtiğimiz yılda bizde fluence ile yolda kaldık. dümdüz yolda, 110 km/h ile 6. viteste giderken araba bir anda güçten düştü. meğer bir kayış kopmuş. o arada da motorun içinde ne varsa eğmiş tabi pistonlar. 8000 tl gibi bir ücret çıkardılar, garantiden halloldu. ancak aracı çorum servisi yaptı ve resmen içine ettiler. sanırım motor ses yalıtım malzemelerini de geri takmamışlardı. traktöre döndü resmen. araç yolda kalınca atıp bi çekiciye direk istanbula veya ankaraya götürmek lazım.
                              (Satıldı..) 2012 - 1.4 Turbo - Edition Elegance - Siyah/Bej - 18" - Cyclone Navi

Yorum

benimde 31000 km de baskı balata ve volant değişti. usta baskı balatayı söktü ve volant da yanmış değişimi şart demişti. değiştirdik sonuçta...

Yorum

İşleniyor...
                                X