Duyuru

Collapse
No announcement yet.

YAZMAYAYIM DİYORDUM, AMA 33000 DE VOLANT ÇATLADI...UZUN YOLDA KALDIM...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• YAZMAYAYIM DİYORDUM, AMA 33000 DE VOLANT ÇATLADI...UZUN YOLDA KALDIM...

arkadaşlar bildiğiniz üzere insignia mı çok severim amaaa..
    arabamda hiç bir sorun( debriyaj sertliği, üstten kavrama,güçten düşme)yoktu . 30000 bakımını geçen ay yaptırdım.geçen perşembe ankaradan malatya ya gidiyordum. 440. km de kayseri ve malatyanın tam ortasında 2000 mt rakımda yani tam dağ başında kaldım.en yakın yerleşim yeri 60 km.ALLAHTAN tel çekiyordu.
    olay şöyle oldu... hiç bir şey yokken araç bağımaya başladı. vites küçülltttüm. gene bağırıyor devir saati yükseliyor fakat araç hızlanmıyordu. araç yavaçladı ve durdu. durunca vites kitlendi. motoru kapatıp açtım vitesler geçti fakat devir saati yükdselirken araç haraket etmiyor. baskı balatasının meşhurluğunu bildiğim için baskı balatadan şüphelendim fakat pek koku da yoktu.. sıcaklık 10 derece dışarıda. ALLAHTAN tekim arabada.neyse tel ile yapılan görüşmelrin ardından sivas güründen 60 km çekici geldi. malatya için 700 tl fiyat istedi.. kasko ile hallettik bunlar o soğukta dağ başında 1.5 saat sürdü. 3.5 saattede malatyaya geldik gece 12:30 da srvisin parkına bıraktım.ertesi sabah malatya kavuklar serviste ustalara gösterdim. dediğm gibi baskı balata bitmiş dediler.nası biter yaa. tabikiii tahmininiz üzere kullanıcı hatası dediler.. ulan benim bu 3. arabam toplamda 250 bin km yol yaptım ben ne kullanıcısı.... yok .. eee ..değişelim dedim mecburen . bizde yok .. nası yok . sen nasıl servissin.. bunasıl opel politikası. elazığdan soralım..o zaman . orda da yok dediler. eee. izmirden gm den sipariş verelim.dedi servis.. 5 günde gelir yuh.. ferrari parçası sanki... servisin değil ama benim aklıma antepten getirtmek geldi. antepte varmış baskı balata.1310 tl ye arkadaşım alıp bana otobüsle gönderdi.5 günde getirtecekleri parçayı 3 saatte getirttim.neyse tam oldu derkennnnnn one.. volant çatlamış dediler.. bu antaptede yok.. siparişle 5 günde gelir.. 33000 de nasıl çatlar ilk defa duydum. bu benim 3. arabam şahin dede focus dada 120 000 gördüm volant değişmedi.işlerim acele geri dönmem lazım ,ankarada değilim garanti vs düşünemiyorum. opele bastıramıyorum.. fikir almak için fatih abiyi -facom x -aradım sağolsun ilgilendi.fikir verdi. kendisine çok teşekkürler. gene kendi imkanlarımla ankaradan aynı gün sachs marka orjinal olmayan volantı 900 tl ye otobüse verdirttim. sabah elime geçti.o günün öğlenine hepsi takıldı.
    bu iş bana 2600 tl ye mal oldu. dağ başında akşam soğukta 2 saat kaldım .
    veee en önemlisi
    düğün için gittiğim memeleketimde herkes ( yolda kalınca düğüne gelen herkes duymuş)bana alaycı evet alaycı gözlerle 33000 de araba yolda mı kalır, balatasımı biter,bizim araba 100 binde balatası sağlam, bu araba lüks araba değilmiydi nasıl olur gibi söylemlerde bulundular.. mecburen haklısınız hepiniz ,dedim...
    şimdi arkadaşlar söyleyin ben neyapayım... nereye kimi şikayet edeyim.
    180 COSMO ,BEYAZ.. 245/45/19 SPOR JANT VE DUNLOP SPORTMAXX 98 Y LASTİKLER.. OPC SPOİLER..   EIBACH PRO KİT YAY SİSTEMİ (3 CM ) ,SİYAH RENKLİ CAMLAR..K&N AÇIK HAVA FİLTRESİ VE İNTAKE KİT

www.zaferboyraz.com

Ynt: YAZMAYAYIM DİYORDUM, AMA 33000 DE VOLANT ÇATLADI...UZUN YOLDA KALDIM...

abi geçmiş olsun :/

[size=50pt][b]ASTRAŞK

Yorum

geçmiş olsun umarım başka sorun yaşamazsınız bundan sonra

Yorum

Zafer kardeşim büyük geçmiş olsun angry gerçekten bi anlam wermek zor...

ORCA : OPC Line + FlexRide + DVD800 NAV + SunRoof + Spor Ort Deri Koltuklar +Infinity Sound System+19"Jant+SprintBooster+Cosmo 1.6 180 Hp

Yorum

geçmiş olsun elinizdeki tamir belgeleri ile opel almanyaya bir e-mail atın aynı işlemi opel Türkiye´yede yapın.
          insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Zafer abi geçmiş olsun hakkaten talihsizlik tüm bu yaşadıkların.. Üzüldüm olanlara.. İnşallah bu sıkıntı yaşadığın en son sıkıntı olur abi...

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

lap ciki.................
              2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
              [center]

Yorum

abi geçmiş olsun az bile yazmıssın ben yerınde olsam daha kotu seyler cıkabılırdı ağzımdan

Yorum

Büyük geçmiş olsun.
                  Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

geşmiş olsun allah beterınden saklasın dıyecem ama beterıde olmuş daha kötüleri olmaz işallah nazarda vardır abi
                    1.6 turbo220 hp 360 tork 

Yorum

abi olayı zaten senin ağzından da dinlemiştim, valla gerçekten çok can sıkıcı bir durum, Allah daha büyük bela keder vermesin, sadaka yerine abim...

Yorum

çok can sıkıcı bi durum böyle arabadan böyle bi arıza yabana atılacak bişe degil allah sabır versin ne denirki markanın adı kötüye çıkıyor opellerin tamamı böyle balata ölmeye başladıgında araçda yıgılmalar hararet yükselmesi vs bagırdıgından ve yavaş yavaş gittigi için farkına varmıyoruz ayrıca bi sorum olucak vites geçişlerinde vuruntu ve kalkışlarda tuhaf bi sesçıkması balatadanmı olur ölmüş balatanın motora bi zararı olurmu.

Yorum

Çok can sıkıcı bunu okuyan ziyaretçilerin opel'e görüşleri nasıl olur artık malum dknow
                          Geçmiş olsun!

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                          Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Çok geçmiş olsun can sıkıcı bir durum..
                            Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

geçmiş olsun
                              2015 leon fr

Yorum

İşleniyor...
                              X