taze veri bugün depoyu doldurdum, ankara şehir içi sabah gidiş-akşam dönüş, yoğun akıcı trafik genelde sakin kullanım ancak arada sırada kendilerini geçilmez sanan vw grubuna hakettiği dersi verme dahil 6.9 lt/100 km. araç 130'luk cdti.
bu arada konu dışı bugün bizim 1.6 cosmolara bir bulaşayım nasıl gidiyormuş bakayım dedimde, arkadaş 150'den sonra o nasıl ivmelenmektir yanlış anlaşılmasın geçilmeyi elbette bekliyordum ama benimki hezimet oldu...
Opelin aktarma Kotu diyemeyiz .sanziman oranlarindan dolayi 0-100 degerleri cok Iyi degil .yukdek hizlarda ise rakiplerini acik Ara eziyor .2.vites 60 mph (95km/h) olarak ayarlanmis onunda etkisi var bizim 0-100 degerlerinde
2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık
Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.
fabrika verilerinde 1.4 122 lik Tsı passatlar daha performanslı gözüküyor. ama uygulmaada farklı sanırım
bilmiyorum abi ama vw teknik verileri aynı markası gibi fazla abartıyor.. vw kendini audi kalitesinde sanıyor kargaya yavrusu şahan misali.. yeni cc de 1.4 tsi ama katalogda yazan tüketimle gerçeğin alakası yok araba yakıyor zaten passat ve diğer bazı benzinli vw modellerinin tüketim değerleri de bizim 1.6 Turbo lar gibi nerdeyse.. 1.4 Turbo İnsignia lar piyasadaki birçok 1.4 araca göre performans/tüketim değeri bakımından üstün..
Kullanımıma bağlıyorum sanırım bn ama bnce bizim araçlar emsallerinden fazla yakıyor su ana kadar opelin neredeyse tüm araçlarını kullandım hep digerlerinden en az 1 ya da 2 lt fazla yakıt tüketimim vardi
Bu arada bı kaç hafta önce memleketim Kastamonu'dan İstanbul a doğru yola çıktık arkadasımda 2.0 passat cc vardı ortalama 30 km boyunca yarıştık şoförlüğüne güvendiğim arkadasım ne benim kadar iyi virajlara girebildi ne de birmez beni geçebildi anlayacağımız su ki 0-100 km de hantal olan araçlarımız 140 km üstü guzel performanslar sergiliyor 160 hp stock insignia fabrika verilerinde imkansız olmasına rağmen Bolu Düzce yolunda 177 hp passat cc ye egzoz koklatabiliyor yalnız sunu da belirtmek isterim daha önceki aracım 1.9 cdti Vectra 185 hp chipli
Yorum