Duyuru

Collapse
No announcement yet.

yolda gezinme

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: yolda gezinme

Lastikten yapar ama siz yine de rot ayarlarinizi kontrol ettirin. Aynı sorunu bende yasadım rot ayarından sonra düzeldi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: action_insignia
      abi 18 jant lastık havası 40 benım aracın
      40 çok yüksek. Benim araca 36 basmışlar, o bile fazla geliyor. 32-34 basan arkadaşlar konfor bakımından çok memnun...
      İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

konfor için en ideali 2,2 bar, yani 32 psi, yüksek hava basınca araç daha fazla gezinme yapabilir...

Yorum

bende bir ara 40 hava bastım lastiklere.araba lastik top gibi çukurlarda tümseklerde zıplamaya başladı hemen 32 ye indirdim gerçekten en konforlu hava basıncı 32.hem sesde azalıyor
          2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
          2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HAN_____
            bende aynı hisse bazen kapılıyorum. fazla rüzgarda yüksek süratte araç geziyor. ben bunu birazda direksiyona bağlıyorum. 1.4 lerde direksiyon yüksek süratlerde sertleşmiyor, buda dış etkileri aracta daha fazla hissettiriyor. bunu aracı ilk kullandığımda farketmiştim direksiyon hızlıyken fazla hafif gelmişti, zamanla alıştım.
            Anahtarı kontaga takip cevirince sari bir direksiyon isareti cikmiyormu.o isare suruse duyarli direksiyon isareti.ve hizlandikca sertlesiyor

1,4 turbo.sunroof, necvox navigasyon, beyaz (gitti güzelim cosmo)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bertan
              evet sport contact 3
              245 45 18
              Aynı lastiği kullanıyoruz, biz genelde 32 yada 34 kullanıyoruz

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

İşleniyor...
              X