Dün akşam dışarda yemek yiyelim diye ailece dışarı çıktık.Bulunduğumuz ilçe sağ olsun zaten gidecek mekan sayısı çok kısıtlı olduğu için her zamanki gittiğimiz bir kebapçıya gittik.galeriler yüzünden park edecek bir tek yer bile yok kaldırım kenarında.benimde gözüme hemen yol üstüne park etmiş olan kamyon takıldı.kamyonun arkasına yanaşıp park etmek istedim, eşim ''çok yanaşma'' diye uyardı beni.bende arada rahat 2 metre mesafe bırakarak aracımı park ettim.kamyon üzerinde vinç taşıyan bir iş makinası.bu aracı kullanan kişilerin ayrı bir dikkat göstermesi gerekiyor aracın sağına soluna bakmadan arkasını kontrol etmeden aracına binmemesi gerekiyor.ama ne yazıkki bizim kamyoncu binmiş ve aracının 2 metre geri geri kaymasını önemsememiş ve birde bana aynalardan aracını göremedim kusura bakma diye söylüyor.
ya arkadaş sen koca kamyonu bu kafayla nasıl sürersin birde yanında yardımcısı var en azından o baksaydı bir arkana o değil arkasında bir insan çocuk ne bilim başka bişey olsa ezecek arkadaş.neymiş aynalardan görememiş.neyse fazla bir zararımız yok ön panjur kırıldı ve tampon biraz esnedi hafif boya yırlıkları oluştu.sırf buna sebep araçta şimdi hasar kaydı gözükecek sadece ona canım sıkılıyor.
bunlarda resimleri ;
ya arkadaş sen koca kamyonu bu kafayla nasıl sürersin birde yanında yardımcısı var en azından o baksaydı bir arkana o değil arkasında bir insan çocuk ne bilim başka bişey olsa ezecek arkadaş.neymiş aynalardan görememiş.neyse fazla bir zararımız yok ön panjur kırıldı ve tampon biraz esnedi hafif boya yırlıkları oluştu.sırf buna sebep araçta şimdi hasar kaydı gözükecek sadece ona canım sıkılıyor.
bunlarda resimleri ;
Yorum