Duyuru

Collapse
No announcement yet.

performans olarak hangisi 1.4 t & 2.0 130 bg dizel ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: performans olarak hangisi 1.4 t & 2.0 130 bg dizel ?

ayrıca, 1.6 140 HP bir motor olsaydı 1.6 180 le karşılaştırılırdı yine.. ama 1.4 140 HP ile 1.6 180 HP lik motor da birbirinden hacim olarakta güç performans olarakta çok farklı.. elbetteki 1.6 motorun performansı daha iyi ama 1.4 140 HP de gayet performanslı ve başarılı bir motor..

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

1.4 140 hp 130 lugu her şekilde yer kanaatindeyim. iki aracıda kullandım
      2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
      yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık

Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.

Yorum

ara hızlanmalarda 130 luk daha iyi gibi görünsede aslında dizellerdeki dezavantaj çok kısa devir aralıklarında tam güç verebilmeleridir.ve araçlar çabuk yığılır ve vites yükseltme gereği duyarlar.vites geçişlerinde nekadar seri davranılırsa okadar çabuk hızlanmaya devam eder.benzinli araçlar daha fazla devir aralığında tam güç sağladıkları için vites geçişleri için vakit kaybı daha az olacaktır.üst hızlara çıkıldıkça dizel tükenecek benzinli alıp başını gidecektir.
        ama şu bir gerçek yokuş yukarı dizel araç heleki 2.0 130 bg sizi üzebilir.
        2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
        2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

1.4 140 fabrika verilerinden biraz daha hizli ve bence her turlu ara hizlanmadada,kalkistada,son hizdada alir cunku benzinli olmasindan oturu daha fazla devir cevircektir dizelin torku yuksek olsa bile devir ceviremedigi icin gecilecektir ama yokusta her turlu dizel alir tabiki bunu boyle konuscagimiza bi test yapsak en dogru bilgiye ulasiriz keske bursa grubunda olsaydi bi tane 130 luk hemen denerdik
          2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

istanbuldan bir tane 130 luk olursa dener videoya çekeriz
            2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
            yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık

Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: faysal
              Orjinal yazı sahibi: tozse
              Orjinal yazı sahibi: faysal
              1.4 turbo 130 beygirlik dizelle kafa kafaya gider , gidemiyorsa şöförü degiştirelim
              Ya da yazılımı. ihihi
              Serhan dostum ben kendimi için demedim kafa kafaya gider sizler için dedim

Ben yerim tüm stock 130 lukları 160 lıklarlanda kafa kafaya giderim
              Üstad seni tenzih ederim senin araç 1.4 değil en az 1.5 haha haha haha

Yorum

İşleniyor...
              X