Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia 1.4 turbo mu yoksa megane sport tourer mi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• insignia 1.4 turbo mu yoksa megane sport tourer mi

Merhaba arkadaşlar.

ywni bir üyeyim sizlerin fikrini öğrenmek istiyorum. tabiki araçlar kıyaslanacak araç değil fakat para olara aynı fiyat. meganın avantajı donanım fazlalığı otomatik vites olması ve dizel olaması , diğerninde insignia olması. fikirlerinizi bekliyorum.

Ynt: insignia 1.4 turbo mu yoksa megane sport tourer mi

öncelikle tanışma bölümünde kendinizi tanıtırsanız memnun oluruz

zevkinize ve ihtiyaçlarınıza göre önceliklerinizi belirlemelisiniz. yoksa en iyi arabayı da alsanız işinize yaramaz ve mutlu etmez
    InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
      öncelikle tanışma bölümünde kendinizi tanıtırsanız memnun oluruz

zevkinize ve ihtiyaçlarınıza göre önceliklerinizi belirlemelisiniz. yoksa en iyi arabayı da alsanız işinize yaramaz ve mutlu etmez

+1
      2015 leon fr

Yorum

halk arasında bilinen şöyle bir genelleme var, renault ve fiat markalarının araçları en çok servislere giren ve baş ağrıtan araçlar... Benim alacağım en son markalardır şahsen..
        ayrıca sizde zaten iletinizin içerisinde küçük bir detay belirtmişsiniz, nekadar dolu da olsa Renault Megane, yıne de bir Opel İnsignia kalitesi etmez.. Tek artısı güzel bir otomatik şanzımanı ve dizel motoru olması..ama öte yandan piyasada meganeden daha alternatif dizel araçlar var
        Ayrıca, Megane C segmenti, İnsignia D segmenti bir otomobil..
        Bence station wagon düşünüyorsanız, İnsignia yerine Astra Sports Tourer i değerlendirin meganeden daha kaliteli ve üstün olduğunu düşünüyorum...
        hayırlısı olsun şimdiden

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Cok km yapiyosaniz megane mantikli ama insigniadaki prestiji ve guveni bulamazsiniz
          BMW F30 sportline

Yorum

Ben insignia almayı tercih ederdim ; meganenin tek avantajı dizel olması edc vites başarılı bir vites değil 0.4 litre daha fazla yakıyor Manuel'e göre bide sık arıza veriyor açıkcası insignianin ne havası ne konforunu nede performansını meganede bulabileceğinizi sanmiyorum
            2013 Latitude 1.5 dci executive+panaromik cam tavan+prestij paket.
            Gerçek pilot

Yorum

Güç ,prestij ve konfor tabiki bu fiyata en alınası araç insignia,fakat bu üç etken dışında yok ben ekonomi düşünüyorum derseniz ozaman megan uygun bir tercih.yani tercihiniz hangi yönde olur bunu değerlendirin yakıt yönünden yarı yarıya fark eder.
              2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
              2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Sport tourer araç tasarımları arasında Megane'ı çok beğeniyorum. Ama sadece tasarımını. Diğer kısımları hakkında bilgi sahibi değilim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ahmet_turedi
                  Güç ,prestij ve konfor tabiki bu fiyata en alınası araç insignia,fakat bu üç etken dışında yok ben ekonomi düşünüyorum derseniz ozaman megan uygun bir tercih.yani tercihiniz hangi yönde olur bunu değerlendirin yakıt yönünden yarı yarıya fark eder.
                  megane dizel abi onun için yarı yarıya fark edebilir benzinli bir araca göre ama İnsignia 1.4 benzinli olursa tercih, o zaman iş değişir, yarı yarıya değilde az bir oranla megane önde olur yakıt ekonomosi konusunda..

Yorum

megan s.içi 5.1 lt değer veriyor, 1.4 insignia 7,4 lt bunlar fabrika verileri.
                    5.1*3,62 = 18,4
                    7,4*4,23=31,3
                    ve dizel araçlar genelde s.içi değerinden daha az ortalama ile dolaşırlar ancak bizim benzinli araçlarda ortalama dedikleri değer gelenlde fabrikanın ş.içi değerine yakın olur.
                    sadece fabrika verisine göre bile arada yarı yarıya sayılabilecek bir değer var.
                    kabullenmek lazım 1.4 t olsada bu araçlar beniz fiyatları yüzünden ekonomik değil.
                    ekonomi isteyen dizel alacak başka yolu yok.
                    2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
                    2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ahmet_turedi
                      megan s.içi 5.1 lt değer veriyor, 1.4 insignia 7,4 lt bunlar fabrika verileri.
                      5.1*3,62 = 18,4
                      7,4*4,23=31,3
                      ve dizel araçlar genelde s.içi değerinden daha az ortalama ile dolaşırlar ancak bizim benzinli araçlarda ortalama dedikleri değer gelenlde fabrikanın ş.içi değerine yakın olur.
                      sadece fabrika verisine göre bile arada yarı yarıya sayılabilecek bir değer var.
                      kabullenmek lazım 1.4 t olsada bu araçlar beniz fiyatları yüzünden ekonomik değil.
                      ekonomi isteyen dizel alacak başka yolu yok.
                      aynen öyle abi.. kader utansın ne yapalım gülü seviyoruz dikenine de katlanacaz artık

Yorum

megane sport tourer derim her türlü.sebebi de 1.6 130 beygirlik mükemmel dizel motora ve 320 nmlik astronomik tork değeri.ve bunları edc otomatik şanzımanda sunuyorlar.

Yorum

adamlar 1.6 130 bg 320 torklu araç yapıyor opel hala dizel 1.6 üretecek... gm benzinli motorlardaki başarısını türkiye vergi sistemine göre dizel motorlarda da ne zaman geliştirecek merak ediyorum.

Yorum

"diğerninde insignia olması."

Demek ki hoşunuza gidiyor İnsignia.

Söyleyecek laf yok
                            Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Yorum

Yakıtı akla getirmeyecekseniz insignia

İşin içine yakıt tüketimi girince :

benzin ve mazot fiyat farkı , artı tüketim fazlalığı nedeniyle insignia size yakıt gideri olarak %70 ila %100 arası bir fark çıkaracaktır...

Benim savuracak param yok ama ben hala insignia diyorum bunları bile bile

6200 km ortalamam 10,1 litre
                              2015 2.0 sorento

Yorum

İşleniyor...
                              X