Duyuru
Collapse
No announcement yet.
uzun yolda yakıt durumu
Collapse
X
-
Ynt: uzun yolda yakıt durumu
Orjinal yazı sahibi: corailOrjinal yazı sahibi: coraili
ortalama tüketim 8,9 lt/100 km..
nasıl?
çok da kötü gelmedi araç henüz 2.000 km yi gördü
4 kişi + 1 bebek..
klavye hatası olmuş1,6 Turbo cosmo+nav+ergo deri
Yorum
-
Arkadaşlar 2 hafta önce full doldurdum İstanbuldan Bodruma gittim dönerken manisa çıkışında benzim aldım yaptığım kilometre 1100 Kalan menzil 60km idi ve kırmızının yarısındaydı gösterge. Bodrumun içinde kullanmasaydım rahat bir depo ile 1300km yapardım maksimum km'yi ögrenmek için aracı düzgün kullandım bi otobanda 180 yaptım o kadar diger yollarda kasmadım ve genelde hız sabitleyici kullandım bu arada depoya 79 litre benzin koydum manisada 7-8 dakika uğraştırıyor full doldurmak ama değer uzun bi zaman gösterge inmiyor benim tahminimce full boş olsa 85 litre alır bu araç keske her zaman uzun yolda kullansak hiç şehiriçi olmasa (karışıklık olmasın araç benzinli)2009 Opel Insıgnıa 1.6 T Cosmo+19''+Flexride+Sunroof+CD500 Navigasyon+Siyah+Deri Koltuk
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: zeytin
obaa
Çok iyi bir veri ? 6. viteste genelde hızınız ne idi ? Ve devir göstergesi genelde kaçta idi ? Onu da yazar msınız?2009 Opel Insıgnıa 1.6 T Cosmo+19''+Flexride+Sunroof+CD500 Navigasyon+Siyah+Deri Koltuk
Yorum
-
Taner hocama bir soru çıktı;
Yüksek viteste düşük devirli araç kullanmak doğru mudur Yağ tüketimini nasıl etkiler ?
Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
Yorum