Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ŞARAPNEL - Yılmaz ÖZDİL

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: ŞARAPNEL - Yılmaz ÖZDİL

Orjinal yazı sahibi: tozse
    Orjinal yazı sahibi: dişçi79
    Allah devletimize,milletimize,ülkemize zeval vermesin, birgün bu ülkeye gerçek devlet adamları gelir inşallah. pray
    Dilerim verilen şehitlerimizin kanı yerde kalmaz ve gazilerimizin vebali ödenir.
    Osmanlı'yı da işin içine katayım son 700 yılda beğendiğiniz devlet adamları var mı?
    Varsa isimleri lütfen.
    Sevgilerimle...
    Atatürk'ü saymaya gerek dahi duymuyorum cool. Rauf Denktaş'ı çok beğenirdim. Tam bir devlet adamıydı bence. Karaoğlan zamanları Ecevit'te çok cesur kararlar almış dürüst bir devlet adamıydı. Osmanlı'nın şartları farklı. İmparatorluk ve babadan oğula geçen saltanat devirleriydi ve tabi ki yükselme dönemi padişahları o devir için büyük adamlardı. Ancak askeri başarılarını halkın refahı ve gelişmesiyle paralel olduğunu düşünmüyorum. Bu arada Muhteşem yüzyıldan izlediğimiz kadarıyla Pargalı İbrahim'de müthiş bir devlet adamıymış. Belki çok iyi başka vezirlerde vardır ama ben bilmiyorum.
    2010 cosmo 180hp beyaz İnsigniAşk

Yorum

Teşekkürler.

Yorum

Konuya girmeden önce bir noktanın altını çizmek istiyorum; sabaha karşı gelen haber hepimizin içini acıttı, bizi acıtırken o kardeşlerimizin annelerini, ailelerini bitirdi. O kahramanları doğuran, büyüten her dakikasını yaşayarak askere uğurlayanların acısını kimse onlar kadar anlayamaz, hissedemez. Bizim için çocuklarını bu vatanın hizmetine gönderen her annenin-babanın ellerinden öpüyorum...

Sevgili dostlar, “bu saldırı neden oldu” sorusu gün boyunca medyamızda tartışıldı ve farklı olmayan cümleler yankılandı. Düşünen herkes aynı çıkarımı yapıyordu; Türkiye’de terör sorununun çözülmesinde iyiye giden bir dinamik vardı, bu gidiş “iç-dış bazı odakları” rahatsız etti ve Başbakan Erdoğan’ın “küresel zirve noktasında” olduğu saatlerde bu hain saldırı gerçekleşti...

Bu tespite sonuna kadar katılıyorum ve geçmişte yaşananlara özellikle “bu tip olayların” hangi dönemlerde gerçekleştiğine baktığımda net bir detayı görüyorum; ne zaman Türkiye “kronik sorunlarından” biriyle ilgili bir çıkış bulmuş, çıkışa yönelmiş, toplum belli bir “uzlaşma noktasında” doğru ilerlemiş içeride-dışarıda saldırılar zirve yapmış, ülke rayından çıksın diye her türlü yol denenmiş...

Sonuç : İktidar-Muhalefet buluşması ve toplumsal bir “ortak zemin arayışı” sonrası “terörden-kanımızdan-kaos’tan” beslenenlerin taşeronlarının ellerindeki silahları ateşlemesi, daha önce her türlü yöntemi kullanarak yaptıklarını bu sefer bir kez daha kurşunla denemeleri defalarca gördüğümüzün bir tekrarı. Tekrar olmayan bir şey daha doğrusu bu arkadaşların anlayamadığı bir gerçek var; Türkiye eski Türkiye değil ve bu yolla “kendilerini kurtarmaları, ülkeyi kaos’a sürüklemeleri” mümkün değil ! Ülkeyi kana bulayanlar unutmasınlar ki; bu ülkenin huzurunu bozamadıkları gibi taşeronları da kendileri de yaratmaya çalıştıkları KAOS’ta boğulacaklar !

YİĞİT BULUT
        Yeni i30 style 1.6 crdi beyaz

Yorum

Kendisine atfedilen payelerden en güzeli olan "Peygamber Ocağı" payesini şerefle taşıyan Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları arasında "KURAN-I KERİM" i yakabilecek kadar alçalacak birinin olabileceğine kesinlikle inanmıyorum. Bu tür ciddi iddialarda bulunan şahıslar iddia ettikleri eylemin gerçekleştiği birliğin yerini, zamanını ve gerçekleştiren kişiyi açıklamak durumundadırlar. Aksi takdirde en hafif tabirle müfteri durumuna düşeceklerdir. Saygılarımla.
          2010 1.6T COSMO+DVD 800 NEHİR GRİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HKN7Y
            Kendisine atfedilen payelerden en güzeli olan "Peygamber Ocağı" payesini şerefle taşıyan Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları arasında "KURAN-I KERİM" i yakabilecek kadar alçalacak birinin olabileceğine kesinlikle inanmıyorum. Bu tür ciddi iddialarda bulunan şahıslar iddia ettikleri eylemin gerçekleştiği birliğin yerini, zamanını ve gerçekleştiren kişiyi açıklamak durumundadırlar. Aksi takdirde en hafif tabirle müfteri durumuna düşeceklerdir. Saygılarımla.
            Vardır abi vardır ,Ben şuna şahit oldum komutan ile benim abilerim dağlarda ben benim devletime askerlik yapmıyorum ki diyebilen asker gördüm 9 vukuat 3 mahkeme ile döndüm askerden gerisini sen düşün...

Yorum

Doğrudur Emre kardeşim o tür kansızlar olabilir, özellikle vicdani ret vb. gibi olaylar gündeme geldikten sonra bu tür şeyler olabilir. Ama benim bahsettiğim konu ciddi hukuki yaptırımları olabilecek ciddiyetle bir konudur dolayısıyla bu tür iddiaları gündeme getirirken çok dikkatli olmak gerekiyor.

Yorum

Peygamber Ocagi dediğimiz askeriyeye Peygamber Efendimiz'in (sav) Hadis'inde vucudunun avret yerlerini örten bas örtüsü takan analarımız kardeslerimiz niye alınmıyor abi peki? Kuran'da gecen namaz niye askeriyede yasak abi? Bir kaç gün onceye kadar gata'ya bile bas örtülü sakallı insan giremiyordu ülkemizin cumhurbaşkanının hanımını içeri almadılar ya var mı bundan ötesi? Bir de başörtülü insanı gata'ya almayinca olay çıkmıyor bir de bu kadın first lady(!) sonra sortlu kızı otobüse almayinca olay çıkar o da ayrı mevzu... Kur'an yirtmalari veya yakmaları mı garip oluyor anlamadım... Bunu yaşayan bizzat benim arkadasım kendisi kürt ve bu olay da muş'ta dedesinin basına gelmiş. Elinden alıp Kur'an'i yirttigini söyledi

Yorum

Ömer Faruk kardesim ordu hakkinda ve ordudaki dindarlik hakkinda(orada dincilik yoktur) kulaktan dolma bilgiler ve de tek tarafli bilgilerle yanlis bilgiler edinmissin. O anlattigin olayi birde o subaydan dinle bakalim. Orduda bircok dinine ve ayni zamanda Atatürk'e bagli subayda vardir ve ulkemizdeki cogu din bezirgani gibi disarida gostermelik degil, iclerinde ve yogun bir sekilde yasarlar. Koca bir kurumu ve de gozbebegimiz olan bir kurumu bu kadar kolay karalamak dogru degildir. Bu ülkede ordu politize olmustur, yanlis islerde yapmis olabilir, kendince hakli sebepleride olabilir ama birak Kuran yakmayi(yirtmak mi yakmak mi) dusman bayragini yerden kaldirmis bir baskomutanin ordusudur. Cok provakatif rencide edici bir iddia ve bilip bilinmeden orda burda yazilacak soylenecek seyler degil bunlar.
                  2010 cosmo 180hp beyaz İnsigniAşk

Yorum

Ömer Faruk kardeşim idari emirlerle düzenlenen kılık kıyafet konusu ile kitabı mukaddese yapılan hakareti bir tutamazsın sanırım. (Ki kılık kıyafet konusundaki yanlış uygulamalar daha sonra düzeltildi yanılmıyorsam.) Bu işleri biraz bilen biri olarak hala diyorumki Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinde böyle bir hakarete kesinlikle izin verilmez, böyle bir şeye kalkışan olursa da hakkında gereken yapılır. Elma ile armudu birbirine karıştırmayalım.

Yorum

İşleniyor...
                    X