geçen günki buluşmamızda utku hocam'ın bizim arabalar için zorunluluk dediği ve av burak kardeşimin arabasında test ettiğimiz bu aleti dün akşam itibarı ile FM tunıng te tatbik ettirmiş bulunmaktayım.bakalım ne gibi değişiklikler yaşayacağım...bekleyip görelim...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
ben de SPRINT BOOSTER landım....
Collapse
X
-
ben de SPRINT BOOSTER landım....
180 COSMO ,BEYAZ.. 245/45/19 SPOR JANT VE DUNLOP SPORTMAXX 98 Y LASTİKLER.. OPC SPOİLER.. EIBACH PRO KİT YAY SİSTEMİ (3 CM ) ,SİYAH RENKLİ CAMLAR..K&N AÇIK HAVA FİLTRESİ VE İNTAKE KİT
www.zaferboyraz.comEtiketler: Hiçbiri
-
Ynt: ben de SPRINT BOOSTER landım....
Hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah.[IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]
[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ
Yorum
-
inanamıyacaksın yaptıgı şeylere ihihiHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
tüm dostlara iyi dilekleri ve önerileri için teşekkürler ...clapclap clapclap clapclap
yalnız dikkat ettiğim şey -veya bana öyle geliyor- motor sesini sanki daha gür çıkarıyor, yani devri hızlı yükseltip turboyu daha önce devreye soktuğundan galiba ,daha bir egzos canlı gibime geldi. doğrumu bilmiyorum.180 COSMO ,BEYAZ.. 245/45/19 SPOR JANT VE DUNLOP SPORTMAXX 98 Y LASTİKLER.. OPC SPOİLER.. EIBACH PRO KİT YAY SİSTEMİ (3 CM ) ,SİYAH RENKLİ CAMLAR..K&N AÇIK HAVA FİLTRESİ VE İNTAKE KİT
www.zaferboyraz.com
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: drzbtüm dostlara iyi dilekleri ve önerileri için teşekkürler ...clapclap clapclap clapclap
yalnız dikkat ettiğim şey -veya bana öyle geliyor- motor sesini sanki daha gür çıkarıyor, yani devri hızlı yükseltip turboyu daha önce devreye soktuğundan galiba ,daha bir egzos canlı gibime geldi. doğrumu bilmiyorum.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
Yorum