sevgili arkadaşlar benim tatil yaklaştı ya, aklıma böyle bir konu açmak geldi. mesela: ben İstanbul'dan çıkıp Ankara üzerinden Adana ve oradan da Niğde aktarmalı Hatay'a gideceğim. aslında ben yolu ezbere biliyorum ama, örneğin; Ankara çevre yolu mu? ya da Ankara içinden geçmek mi daha avantajlı olur km hesabı bakımından. Ya da yollarda dikkat etmek gereken tamiratlar var mı? (muhtemelen gece yolculuğu olacak. ben birkaç kez gece yoculuklarında yolun aniden bitmesi ve işaret te olmaması yüzünden ciddi kaza atlattım. 100 km ile mıcıra düşmek, yada yolun tamamen kapalı olması gibi) (tarih mi: 29 ya da 30 haziran istanbul çıkış)
tabi ben tatilin sonuna kadar orada kalmayacağım. oradan da Trabzon'a geçeceğim. Ama benim tercih edeceğim yol çok uzun. aslında 100-150 km kısalabilir ama ben güvenlik endişesiyle gidemiyorum o yollardan.
diğer aradaşlar da paylaşırlarsa güzergahlarını ya da gitmek istedikleri yeri yardımcı olmaya çalışırım.tabi benden çok daha fazla seyahat eden aradaşlarım (bana) da yardımcı olurlar eminim...
tabi ben tatilin sonuna kadar orada kalmayacağım. oradan da Trabzon'a geçeceğim. Ama benim tercih edeceğim yol çok uzun. aslında 100-150 km kısalabilir ama ben güvenlik endişesiyle gidemiyorum o yollardan.
diğer aradaşlar da paylaşırlarsa güzergahlarını ya da gitmek istedikleri yeri yardımcı olmaya çalışırım.tabi benden çok daha fazla seyahat eden aradaşlarım (bana) da yardımcı olurlar eminim...
Yorum