Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bakım sonrası form

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Bakım sonrası form

slm UYGUN KONU BASLIGI BULAMADIGIM ICIN BURAYA YAZIYORUM 15 BIN BAKIMINDAN SONRA IKINCI BIR FORM GELDI BANA TABI GELMEDEN 1 AY ONCE SERVIS HER HAFTA ARADI FORMU DOLDURUP SERVIS ADRESINE GONDERMEMI ONLARIN BENIM ADIMA ALMANYAYA GONDERECEKLERINI KARISIKLIK FALAN OLDUGUNU ONE SURDULER TABI FORMUN ICINDE INTERNETTEN DE YORUM YAPABILCEGIM YAZIYOR BU FORMLAR SERVISLER ICIN ONEMLI SEYLER SANIRIM SIZLEREDE GELDIMI BU FORMLAR NASIL HAREKET ETMEK LAZIM
    2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Ynt: Bakım sonrası form

Ben 15.000 bakım yaptıralı 1 ayı geçti benim elime böyle bir form ulaşmadı. Biraz bekleyelim bakalım. Yalnız telefonla müşteri memnuniyeti açısından aramışlardı. Bu acentenin kalite kontrol standartlarıyla ilgili zannederim.

2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri

Yorum

onlar neden almayaya gönderiyormus biz gönderelim almayaya ?

Yorum

zaten müşteri gönderiyor. kendilerine istiyorlarsa bir iş vardır kesin.
        bize gelen formda anketle birlikte zarf da çıkıyordu. üzeri basılmış, Almanya adresi vardı.
        ptt'den bedava gönderiyorduk.
        InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: celikler05
          slm UYGUN KONU BASLIGI BULAMADIGIM ICIN BURAYA YAZIYORUM 15 BIN BAKIMINDAN SONRA IKINCI BIR FORM GELDI BANA TABI GELMEDEN 1 AY ONCE SERVIS HER HAFTA ARADI FORMU DOLDURUP SERVIS ADRESINE GONDERMEMI ONLARIN BENIM ADIMA ALMANYAYA GONDERECEKLERINI KARISIKLIK FALAN OLDUGUNU ONE SURDULER TABI FORMUN ICINDE INTERNETTEN DE YORUM YAPABILCEGIM YAZIYOR BU FORMLAR SERVISLER ICIN ONEMLI SEYLER SANIRIM SIZLEREDE GELDIMI BU FORMLAR NASIL HAREKET ETMEK LAZIM
          servis degerlendirme anketi serviste yaşadıklarınızla ilgili sizden bilgi isteniyor herkese gitmiyor kriter önemli servis girişi olacak ve içinden rasgele seçilerek gönderiliyor serviste olumlu şeyler yaşadıysanız olumlu doldurmanız servisin puanını yükseltiyor tabiki olumsuzluklarda var ise onlarıda yazaraak belirte bilirsiniz
          formu internet üzerindende doldura biliyorsunuz

Yorum

İşleniyor...
          X