Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bugün ilk defa araba kullanırken daha çok zevk aldım

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Bugün ilk defa araba kullanırken daha çok zevk aldım

Bugün amcamdan arabayı aldım Mercedes c180. ESP yi kapattım ve kavşaklardan dönerken düşük vites yüksek devirde dönerken adrenalinin tavan yaptığı anları anlatmak çok güzel daha doğrusu yaşamak Bazen diyorumda keşke bizim insignialarımızda arkadan itişli olsa diyorum. Belki kazalara dikkatsizlik sonucu daha çok sebebiyet verecek ama araba sürmenin bir zevkide burada bence. Önden çekişli olmasının bir sürü avantajı var ama arabayı araba yapan bence arkadan itişli olması.
    Umarım bi gün arkadan itişli insignia piyasaya düşerde o zaman gerçekten ne mercedes ne bmw derim Sadece insignia derim o kadar

Not: Arabayı sürerken etrafın boş olmasına dikkat ettim. Trafikte ya da başka bir yerde bu tür hareketleri kesinlikle yapmam ve yaptırmam.

Ynt: Bugün ilk defa araba kullanırken daha çok zevk aldım

Benım amcamında c180 i var aynısını bende yaptım ama eniştemin insigniasını kullanmayı cok daha fazla sevıyorum c180'nin konforu bıraz dusuk gelıyor motoruda 156 gıbı hıssetırmedı bana
    2013 Latitude 1.5 dci executive+panaromik cam tavan+prestij paket.
    Gerçek pilot

Yorum

Ben sadece sürüş açısından ve arkadan itiş bakımından söyledim Keşke bizim araçlarımızda böyle olsa

Yorum

Evet benımde tek sevdıgım ozelliği koltuga cok guzel yapıstırması
        2013 Latitude 1.5 dci executive+panaromik cam tavan+prestij paket.
        Gerçek pilot

Yorum

Birde BMW kullanın beyler tavsiyem hele hele imkan varsa m3, 3.30 ci , 3.20 ci , 5,30 bunlar olmassa 3.20 d 'de olabilir

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
            Birde BMW kullanın beyler tavsiyem hele hele imkan varsa m3, 3.30 ci , 3.20 ci , 5,30 bunlar olmassa 3.20 d 'de olabilir
            Bi gün kısmet olursa inşallah

Yorum

İşleniyor...
            X