Bugün amcamdan arabayı aldım Mercedes c180. ESP yi kapattım ve kavşaklardan dönerken düşük vites yüksek devirde dönerken adrenalinin tavan yaptığı anları anlatmak çok güzel daha doğrusu yaşamak Bazen diyorumda keşke bizim insignialarımızda arkadan itişli olsa diyorum. Belki kazalara dikkatsizlik sonucu daha çok sebebiyet verecek ama araba sürmenin bir zevkide burada bence. Önden çekişli olmasının bir sürü avantajı var ama arabayı araba yapan bence arkadan itişli olması.
Umarım bi gün arkadan itişli insignia piyasaya düşerde o zaman gerçekten ne mercedes ne bmw derim Sadece insignia derim o kadar
Not: Arabayı sürerken etrafın boş olmasına dikkat ettim. Trafikte ya da başka bir yerde bu tür hareketleri kesinlikle yapmam ve yaptırmam.
Umarım bi gün arkadan itişli insignia piyasaya düşerde o zaman gerçekten ne mercedes ne bmw derim Sadece insignia derim o kadar
Not: Arabayı sürerken etrafın boş olmasına dikkat ettim. Trafikte ya da başka bir yerde bu tür hareketleri kesinlikle yapmam ve yaptırmam.
Yorum