Duyuru

Collapse
No announcement yet.

kasko şirketi tavsiyesi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• kasko şirketi tavsiyesi

selam Arkadaşlar,
    insignia yı aldıktan sonra eski aracımın üstündeki kaskonun 1 ayı daha olduğundan ve yeni sigorta döneminde hasarsızlık indiriminin % si artmasından ötürü bozdurmayıp zeyil yaptırmıştım. pazartesi günü kasko süresi bitiyor.
    Anadolu sigorta en uygun fiyatı veriyor, bizim şirketin acentesi de kesinlikle anadoluyu önermedi, Grupama dan yapılmasını öneriyor. Gerekçe ise Anadolu Sigorta herhangi bir hasar durumunda piyasadan teklif toplayıp en uygun tamir servisine yaptırtıyormuş. Bu sanayide bilmediğimiz bir yer de olabiliyormuş Açıkçası kafam karıştı arada nerdeyse %50 fark var.
    siz hangi kasko şirketini kullanıyorsunuz, Grupama mı yoksa Anadolu yu mu tavsiye edersiniz?

şimdiden teşekkürler
    2012 insignia 1.4 /yeni stil paket /necvox

Ynt: kasko şirketi tavsiyesi

bence kaskoyu aracı satın aldığınız opel bayine yaptırın. sorun olduğunda yetkili serviste yapılır aracınız. hangi marka sigorta olacağı konusunda daha iyi yönlendirirler sizi.
       2012 1,3 ASTRA J BEYAZ

Yorum

AXA Sigorta kullanıyorum ben, servis hizmeti veridği yerlerdeki çalışanlar tecrübeli ve işten anlayan kişilerdir.
      Enazından şimdiye kadar bunu gözlemledim.
      Mete'nin de dediği mantıklı taibki de , fazla fiyat farkı olmayacakasa Opel'in kendi sigortasını da kullanabilirsin.

Yorum

Axa yada Anadolu sigorta için ben yardımcı olabilirim isterseniz...

Yorum

Ben grupama sigortadan yaptırdım. peşin ödeme indirimiyle birlikte 1005 liraya. Anadolu sigorta da 930 teklif etmişti. yani sizin dediğiniz gibi %50 fark yoktu. üstelik kasko değeri 69000 lira. bende sigorta yaptırıken anadoluyu önermedi servis. birçok opel bayisi ile anlaşması yokmuş..
          MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

selam
            %60 hasarsızlık indirimi ile anadolu 614 tl
            grupama 900 civarı teklif var
            2012 insignia 1.4 /yeni stil paket /necvox

Yorum

İşleniyor...
            X