Merhaba arkadaşlar daha onceden 0 insignia için opsiyon onerınelerınızı almıstım ancak babam amelıyat olucak die 0 almam mumkun gözükmüyor.Bende 45-50 civarı dolu bir 1.6 sport 2009 model almayı düşünüyorum 1-2 yerde torku yuksek oldugundan daha az yaktıgını okudum bu dogrumudur fiyat hakkındada dusuncelerınızı yazarsanız memnun olurum
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Fiyat değerlendirmesi
Collapse
X
-
Ynt: Fiyat değerlendirmesi
Orjinal yazı sahibi: ByOFLEEMerhaba arkadaşlar daha onceden 0 insignia için opsiyon onerınelerınızı almıstım ancak babam amelıyat olucak die 0 almam mumkun gözükmüyor.Bende 45-50 civarı dolu bir 1.6 sport 2009 model almayı düşünüyorum 1-2 yerde torku yuksek oldugundan daha az yaktıgını okudum bu dogrumudur fiyat hakkındada dusuncelerınızı yazarsanız memnun olurum2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık
Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.
-
alakası yok hepsi aynı yakıyor.sürüş sitilinize göre yakıt sarfiyatınız şekillenir.ben manavgat antalya arası 6 lt ortalama ile fabrika verisini kasarak tuturabiliyorum ama genel kullanımda uzun yolda 7 lt den aşağı düşmüyor.sport cosmo yada edition fark etmez iş sizde biter.2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz
2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı
Yorum
-
istersen benim aracı vereyim hemşerim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...283825/detay/#
ilanım bu
2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz
2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı
Yorum
-
evet, yakıt ekonomisi konusu sürüşe bağlı bir durum.. ama şunu da anlamış değilim, trafikte bir passat veya başka markaların bu segmentteki araçları ağır başlı giderken, bizim İnsignia lar seri bir şekilde gidiyorlar ve agresif sürüyorlar kimi zaman.. sanki hasta yetiştiriyorlar. e öyle olunca da araçlar yakıyor diye diye adını çıkarıyorlar.. bende yolda ağır ağır giderken denk geliyorum şuna bazen, arkamda başka araçlar gelip aracın dibine girip korna selektör...ulan sanki dersin noluyor. bir mercedes bir vw bir audi ye kimse laf demiyor bizim araçları gören hurra basıyor şahin doğan bile ara gazı vere vere geçip gidiyor. biraz onlara uyup hareket etsen bu kez araba yakmaya başlıyor.. sonra da bunu görenler araba yakıyor diyor..
ben çoğu zaman görmüyorum öyle trafikte bir mercedes bir audi bir vw araçları kadar bile ağır takılan İnsignia.. valla Astra sahipleri bile daha ağırlar İnsignia kullananlara göre.. benim görüşüm ama bariz belli oluyor bu durum
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
-
Sport araçlardaki fark yürüyen de yani motorda değil. Amortisör sisteminde ve bağlantı noktalarında...Ayrıca biraz da direksiyon sisteminde....Bir de içte opc pedallar,ergonomik spor koltuk,ve opc benzeri direksiyon simidinde...Yer daha yakın araçlar ancak bunlar benim bildiğim yakıtta azalmaya neden olmuyor....
Yorum
-
Arkadaşlar okudugum ilanlar
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...87674112/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...58356035/detay2013 Latitude 1.5 dci executive+panaromik cam tavan+prestij paket.
Gerçek pilot
Yorum
Yorum