Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Fiyat değerlendirmesi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Fiyat değerlendirmesi

Merhaba arkadaşlar daha onceden 0 insignia için opsiyon onerınelerınızı almıstım ancak babam amelıyat olucak die 0 almam mumkun gözükmüyor.Bende 45-50 civarı dolu bir 1.6 sport 2009 model almayı düşünüyorum 1-2 yerde torku yuksek oldugundan daha az yaktıgını okudum bu dogrumudur fiyat hakkındada dusuncelerınızı yazarsanız memnun olurum
    2013 Latitude 1.5 dci executive+panaromik cam tavan+prestij paket.
    Gerçek pilot

Ynt: Fiyat değerlendirmesi

Orjinal yazı sahibi: ByOFLEE
    Merhaba arkadaşlar daha onceden 0 insignia için opsiyon onerınelerınızı almıstım ancak babam amelıyat olucak die 0 almam mumkun gözükmüyor.Bende 45-50 civarı dolu bir 1.6 sport 2009 model almayı düşünüyorum 1-2 yerde torku yuksek oldugundan daha az yaktıgını okudum bu dogrumudur fiyat hakkındada dusuncelerınızı yazarsanız memnun olurum
    neye göre az yakıyor diye okudunuz?
    2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
    yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık

Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.

Yorum

Acıkcası banada sacma geldı ama cok bılgıye sahıp degılım bu konuda sport modellerınde tork yuksek olduğundan daha az yakıyormuş
      Gerçek pilot

Yorum

o karamandaki ilana bakmamanı öneririm kardeşim sallamış da sallamış motor edition sport ve cosmo'da aynı motor 50 bin tl'ye istediğin bir aracı bulabileceğine eminim

Yorum

alakası yok hepsi aynı yakıyor.sürüş sitilinize göre yakıt sarfiyatınız şekillenir.ben manavgat antalya arası 6 lt ortalama ile fabrika verisini kasarak tuturabiliyorum ama genel kullanımda uzun yolda 7 lt den aşağı düşmüyor.sport cosmo yada edition fark etmez iş sizde biter.
          2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
          2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

istersen benim aracı vereyim hemşerim.
            http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...283825/detay/#
            ilanım bu
            2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
            2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Tesekkürler kardeşim pek istediğim gibi bir arac degil alma işinide eylül gibi yapıcam ameliyat olucak babam agustos 20 de
              Gerçek pilot

Yorum

evet, yakıt ekonomisi konusu sürüşe bağlı bir durum.. ama şunu da anlamış değilim, trafikte bir passat veya başka markaların bu segmentteki araçları ağır başlı giderken, bizim İnsignia lar seri bir şekilde gidiyorlar ve agresif sürüyorlar kimi zaman.. sanki hasta yetiştiriyorlar. e öyle olunca da araçlar yakıyor diye diye adını çıkarıyorlar.. bende yolda ağır ağır giderken denk geliyorum şuna bazen, arkamda başka araçlar gelip aracın dibine girip korna selektör...ulan sanki dersin noluyor. bir mercedes bir vw bir audi ye kimse laf demiyor bizim araçları gören hurra basıyor şahin doğan bile ara gazı vere vere geçip gidiyor. biraz onlara uyup hareket etsen bu kez araba yakmaya başlıyor.. sonra da bunu görenler araba yakıyor diyor..

ben çoğu zaman görmüyorum öyle trafikte bir mercedes bir audi bir vw araçları kadar bile ağır takılan İnsignia.. valla Astra sahipleri bile daha ağırlar İnsignia kullananlara göre.. benim görüşüm ama bariz belli oluyor bu durum

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Sport araçlardaki fark yürüyen de yani motorda değil. Amortisör sisteminde ve bağlantı noktalarında...Ayrıca biraz da direksiyon sisteminde....Bir de içte opc pedallar,ergonomik spor koltuk,ve opc benzeri direksiyon simidinde...Yer daha yakın araçlar ancak bunlar benim bildiğim yakıtta azalmaya neden olmuyor....

Yorum

Bu konuda size katılıyorum amcamda c180 kom. var acıkcası insignia hem motor hem fiyat hemde konfor acısından çok önde.
                    Gerçek pilot

Yorum

Hay Allahım ya daha neler duyacağız.

Yorum

Arkadaşlar okudugum ilanlar
                        http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...87674112/detay
                        http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...58356035/detay
                        Gerçek pilot

Yorum

Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
                          Hay Allahım ya daha neler duyacağız.
                          obaa obaa obaa
                          2012 Opel Astra H CDTI 90 hp
                          2012 Opel Astra  J sport+stil paket 1.4 140hp

Yorum

ikinci sıradaki ilan şahane

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

İşleniyor...
                            X