Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia dar mı?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Insignia dar mı?

Orjinal yazı sahibi: always33
    Orjinal yazı sahibi: cagri
    Muharrem senin imza fotoğrafında bayaa geniş olmuş haha bi el atıver ya yol yorgunuyum ben uğraşmayım şimdi ihihi
    onun arabasi ekstra genis
    Bakalım abi 5 kişi + dolu bir bagaj nasıl gidiyor ve ne yakıyor
    2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

SuperB den dar evet.

Yorum

Ya birak artik ne yakacak, tadini cikart arabanin.Bu motorda ve bu sinifta en az yakan araba bu bunu sen ispatladin.senin sayende aldik arabalarimizi
        2014 BMW 5.20I M +comfort+premium            
        2011 otomatik opel astra  1.4 cosmo sunroof
        2013 Chevrolet Captiva LTZ

Yorum

Evet araç dar dar geliyor bize , biz 7 kişilk bir Aileyiz.....

7 Kişilik insignia çıkana kadar 5 Kişilik insigniaya devam
          2015 2.0 sorento

Yorum

insignia piyasadaki d sınıf araçların en genişi teknik verilerine bakıp anlayabilirsiniz.süperb den bile geniş hatta boyu 7 mm cik daha kısa.ama gel gelelim tasarıma bizim araçlarımızı tasarlarken iç hacimden ziyade dış tasarım ön planda bulundurulmuş ve kokpit tabiki bundan dolayı yaşam alanı biraz dar .ama istenirse süper b den bile daha geniş bir iç hacim tasarlanıp bizim araçlara rahatlıkla uydurulabilir.
            Bizim araçlarımız yeterince geniş tasarımını karşılayacak kadar kısacası bu.
            2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
            2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Liseden bir arkadasim burada bir bakana yakin korumalik yapti. Benim aracin gucunden bahsediyorduk surme firsati oldu cok begenmisti. İci biraz daha genis olsa guzel koruma araci olur demisti. Hatta gundemlerine gelmis fakat arka kapinin dar acisindan dolayi kabul edilmemis. Mondeo kullaniyorlardi. Ani binis ve inislerde arka kapida rahat girip cikabildiklarini soylemisti. Sanirim mondeo cok az daha genis bizim araclardan.

Yorum

Vectra c'den sonra arkadaki oturma mesafesi İnsignia'nın malesef dar. 3 yetişkin çok rahat oturamıyor arkada. Ama çokta şikayet edilecek bir durum söz konusu değil tabiki. Dedemdeki 2001 E 200 Komp. ile hafta sonu uzun uzun gezdim ve bir ara arkadaşlarla 4 kişi arkaya oturduk. Ort. boy:1:75, Ort. kilo:70, İnanın 4 kişi arkaya rahtlıkla sığabildik.

Yorum

Bir de inaignialarin arka koltuklarinda kapiya dogru bir ek var oradan dolayi oturarak uyumak zor oluyor kendi arabamin arkasina bir kere oturmak naaip oldu oradan biliyorum ))

Yorum

mondeo'dan kesinlikle daha dar. ama bu çok dert edilecek kadar bir problem değil.

bakın ben mondeo sahibiyim diye kimse yanlı yorum yapıyosun demesin. yeni mondeonun ve insignia nın arka tasarımlarına bir bakarsanız binmeseniz bile bunu anlayabilirsiniz.

ben her ikisinin de uzun boylu olduğumdan dolayı arka koltuklarına oturup denedim. mondeo kesinlikle daha geniş. ha mondeo passattan geniş midir onu bilemem mesela denemedim.

mondeo yükseklik olarak daha yüksek çünkü insignianın yumurta şeklindeki tasarımı arka baş mesafesini daraltmış. geriye doğru içe hafif toplanan yapısından dolayı da yine arka koltukları biraz daha dar. diz mesafesi ise ikisinde de yeterli diyeyim. ama deidğim gibi sonuçta ikisi de d sınıfı araçlar. sıkışmanız için sağlam kilolu yada uzun olmalısınız.

Yorum

İşleniyor...
                    X