Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia dar mı?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Insignia dar mı?

forumlarda devamlı insignia için şöyle dar böyle küccük gibi ifadeler ve yorumlarla karşılaşıyorum.
    sonucta benim incelediğim modeller arasında passat ,mercedes c ,audi a4, bmw 3 serisi olmustu.
    bu aracların arasında da bana cok normal hatta bazılarından cok daha ferah gelmişti.
    bu konuda düşüncelerinizi merak ettim.
    2012 opel insignia 1.4 140hp edition elegance

Ynt: Insignia dar mı?

ön költuğa uzun boylu biri gelir ve koltukları arkaya çekerse ve arkaya oturan kişide öndekinden farkı yoksa dar diyecektir genel olarak normaldir hatta geniştir ama yolculara ve kişilere göre bu değişebilir

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: freshizmir
      forumlarda devamlı insignia için şöyle dar böyle küccük gibi ifadeler ve yorumlarla karşılaşıyorum.
      sonucta benim incelediğim modeller arasında passat ,mercedes c ,audi a4, bmw 3 serisi olmustu.
      bu aracların arasında da bana cok normal hatta bazılarından cok daha ferah gelmişti.
      bu konuda düşüncelerinizi merak ettim.
      Saydığınız bütün araçları test etme fırsatım oldu. mercedes c bmw 3 ve audi a4 gerçekten çok dar araçlar hatta bana göre markalarının ismine yakışmayan araçlar e serisi 5 serisi a6 ve üzeri araçlar gerçek markalarını yansıtıyor. fakat passatta durum farklı özellikle arka tarafı diz mesafesi vs alanı bana göre bizim araçlardan daha geniş. insignia ya gelecek olursak mercdes bmw ve audi den çok daha geniş bir araç. . benim düşüncem bu şekilde...
      2010 BMW 320d Lci

KUL BELÂ GÖRMEZ HAK YAZMADIKÇA , HAK BELÂ YAZMAZ KUL AZMADIKÇA...

Yorum

yayla gibi
        InsigniaTEAM

Yorum

boyum 1.87 arkada kasılmadan oturabiliyorum ama evdeki televizyon koltuğu gibi rahatlıkta beklemiyelim
          2010 1.6 T edition elegance

Yorum

kullandığım araçlar hakkında yorum yapacak olursam. 3 kasa bmw den çok çok geniş, ama passat özellikle arka koltuklar hem diz mesafesi hemde yükseklik olarak insigniadan geniş ferah. ama dert edecek kadar fark yok bence.
               2012 1,3 ASTRA J BEYAZ

Yorum

araçlarımızda sportif tasarım amaçlı tavan arkaya doğru eğimli gelmekte dolayısıyla baş kısmında bir miktar basıklıktan söz edilebilir, ancak diz mesafesi gayet yeterli ha bizim araçları beğenmeyenler gitsin tipi kayık ama sınıfının en geniş arka diz mesafesini sunan skoda superb alsın 1.6 tdi sağdan ağır ağır gelsin...

Yorum

BMW 3 kardesimde var kıyas yapmayalım benim boyum 1,94 ve bence normal , tavan biraz basık olsada dar diyemeyiz kesinlikle

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

İnsignia hasta olma sebebimiz olan genis omuz kaslarina sahip C sutunu arkayi one gire biraz kisitliyor.
                  Ozellikle omuz ve bas mesafesinde biraz sikinti var
                  Passat haricinde ki (oodunu pardon yigidi öldür hakkini ver) diger saydiklariniz bizden kucuk ve darlar

Yorum

Bence gayet geniş iki insanın boyuda 1.90 ise E sınıfı araçta onu kurtarmaz. Normal şartlarda birisi için gayet geniş ve ferah hatta 3 ile a4 den daha da geniş.
                    2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Muharrem senin imza fotoğrafında bayaa geniş olmuş haha bi el atıver ya yol yorgunuyum ben uğraşmayım şimdi ihihi
                      InsigniaTEAM

Yorum

Arka kisim basik olmasinin sebebi malum olan coupe tasarimindan dolayi.Bana gore araba genis, arkaya oturanda 4 yasindaki oglum , onunda bir sikayeti yok olurda 1.90 lik misafirim olursa cozum basit..Yol bitinceye kadarda kasila kasila oturmasin .
                        2014 BMW 5.20I M +comfort+premium            
                        2011 otomatik opel astra  1.4 cosmo sunroof
                        2013 Chevrolet Captiva LTZ

Yorum

dar değil fakat arka taraf biraz basık. Uzun boylu biri oturursa kafası tavana değebiliyor
                          İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                            Muharrem senin imza fotoğrafında bayaa geniş olmuş haha bi el atıver ya yol yorgunuyum ben uğraşmayım şimdi ihihi

Anlaşıldı, tamam
                            2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                              onun arabasi ekstra genis
                              2014 BMW 5.20I M +comfort+premium            
                              2011 otomatik opel astra  1.4 cosmo sunroof
                              2013 Chevrolet Captiva LTZ

Yorum

İşleniyor...
                              X