Ynt: 1.4t edition elegance + stil paket mi 16t cosmo mu
Orjinal yazı sahibi: efemuratt
1.4 Turbo İnsignia ların 1.6 Turbo İnsignia lara nazaran biraz daha az yaktığı gerçek ama bence en az 150 km daha fazla yol yapmaları.. olay bence biraz abartılmış olur...
ortalama tüketim ve ortalama hızınız nedir ?
2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık
Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.
Orjinal yazı sahibi: Sensation
1.6 al 1.4 le arasında cok az yaktı farkı var öyle 150 km felan fazla yapamazsın
kimseye yanlış bilgi veya kafadan uydurma birsey demiyorum.fakat yakitta durum boyle .1.6 fena gidiyor o ayri sürüşü daha zevkli 1.4 e göre bence ama 1.4 un performansida yeterli tatmin ediyor
2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık
Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.
1.4 t 100 km"de 2,5 lt az yakar. bu bir depoda 170 km fark demektir.
1.6 t 11,5 lt şehir içinde yakar 70 lt / 11,5 = 608 km bir depo ile
1.4 t 9,0 lt şehir içinde yakar 70 lt / 9,0 = 777 km bir depo ile fark 169 km fark bir depoda
buda en iyimser tablo ile. tabi bu benim kendi hesabım, herkesinkine saygı duyarım.
yakıt önemliyse tabiki 1.4 t ama yakıt 2.planda ise tabiki 1.6 t ve ben şunu söyliyeyim 1.6 t insanın hayatında en az bir kez tatması gereken bir zevk makinesi bana göre.
ama kimi insanda şöyle diyor 1.4 t bana yeterde artar bile onada saygı duyarım.
2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı
sitede ki bu ilgi beni insigniaya dahada yaklaştırıyor. honda mı alsam diyordum ama hoda forumunda bu samimiyet yok şimdiden insignia can'dır demeye başladım
yakıt önemli çünkü o arabayı aldım mı çok gezeceğim bir garanti. ikincisi ise karadeniz bölgesinde yaşadığım için o kadar performanslı kullanacak yer pek bulamayacağım. dolayısıyla fazladan 40 hp beslemek gereksiz görünüyor. ama işte insanın aklı da öbürüne gitmeye meyilli olunca böyle kararsız kalınıyor. haftasonu bayiye uğradım ellerinde hazır 1.4t elegance+stil paket var istersen beklemeden al git dediler bi yerden gelecek para var onu alır almaz soluğu bayi de alırım.
Yorum