Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.4t edition elegance + stil paket mi 16t cosmo mu

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 1.4t edition elegance + stil paket mi 16t cosmo mu

Orjinal yazı sahibi: efemuratt
    1.4 Turbo İnsignia ların 1.6 Turbo İnsignia lara nazaran biraz daha az yaktığı gerçek ama bence en az 150 km daha fazla yol yapmaları.. olay bence biraz abartılmış olur...
    ortalama tüketim ve ortalama hızınız nedir ?
    2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
    yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık

Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.

Yorum

1.6 al 1.4 le arasında cok az yaktı farkı var öyle 150 km felan fazla yapamazsın
      Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Yakıt farkı ortalamada %25 olur
        Biz Bursa grubu olarak denedik. Performanslı olarak kullanıldıgında bu civarlarda fark çıkıyor.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Funkyair
          Yakıt farkı ortalamada %25 olur
          Biz Bursa grubu olarak denedik. Performanslı olarak kullanıldıgında bu civarlarda fark çıkıyor.
          Fabrika verileri de bunu teyid ediyor.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sensation
            1.6 al 1.4 le arasında cok az yaktı farkı var öyle 150 km felan fazla yapamazsın
            kimseye yanlış bilgi veya kafadan uydurma birsey demiyorum.fakat yakitta durum boyle .1.6 fena gidiyor o ayri sürüşü daha zevkli 1.4 e göre bence ama 1.4 un performansida yeterli tatmin ediyor
            2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
            yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık

Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.

Yorum

1.4 t 100 km"de 2,5 lt az yakar. bu bir depoda 170 km fark demektir.

1.6 t 11,5 lt şehir içinde yakar 70 lt / 11,5 = 608 km bir depo ile
              1.4 t 9,0 lt şehir içinde yakar 70 lt / 9,0 = 777 km bir depo ile fark 169 km fark bir depoda

buda en iyimser tablo ile. tabi bu benim kendi hesabım, herkesinkine saygı duyarım.
                 2012 1,3 ASTRA J BEYAZ

Yorum

ortalama yakıt tüketimi 7.0 LT o halde tabiki 1.4 140 hp

Yorum

kesinlikle 1.4 140 ps yeterde artar bile ancak o kronik valf sesi beni ayrıca deli etmekte. Volvo S60 da önerebilirim eğer bütçeye uygunsa
                  2010 VW Jetta 1.4 TSI DSG Comfortline.
                  2012 Insignia 1.4T Teknik Gri +18" Jant + Sunroof+Navimaster Multimedia (Satıldı)

Yorum

yakıt önemliyse tabiki 1.4 t ama yakıt 2.planda ise tabiki 1.6 t ve ben şunu söyliyeyim 1.6 t insanın hayatında en az bir kez tatması gereken bir zevk makinesi bana göre.
                    ama kimi insanda şöyle diyor 1.4 t bana yeterde artar bile onada saygı duyarım.
                    2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
                    2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

sitede ki bu ilgi beni insigniaya dahada yaklaştırıyor. honda mı alsam diyordum ama hoda forumunda bu samimiyet yok şimdiden insignia can'dır demeye başladım
                      yakıt önemli çünkü o arabayı aldım mı çok gezeceğim bir garanti. ikincisi ise karadeniz bölgesinde yaşadığım için o kadar performanslı kullanacak yer pek bulamayacağım. dolayısıyla fazladan 40 hp beslemek gereksiz görünüyor. ama işte insanın aklı da öbürüne gitmeye meyilli olunca böyle kararsız kalınıyor. haftasonu bayiye uğradım ellerinde hazır 1.4t elegance+stil paket var istersen beklemeden al git dediler bi yerden gelecek para var onu alır almaz soluğu bayi de alırım.

Yorum

şartlarınıza göre doğru bir karar vermişsiniz. şimdiden hayırlı olsun.
                           2012 1,3 ASTRA J BEYAZ

Yorum

karadenizde yokuşta çoktur heralde, bence 1.4 size daha uygun sürüşü de gayet keyifli
                          InsigniaTEAM

Yorum

Biz denedik otobana cikmadan sifirladik
                            1.4 12 litre
                            1.6 lar 16-17 arasi
                            2.0 160 hp dizel 10 litre yakti artik hesabi siz yapin
                            2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Bu arada surekli 220 uzeri gittik onuda belirtiyimde gozunuz korkmasin bu tuketimlerden
                              2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                                karadenizde yokuşta çoktur heralde, bence 1.4 size daha uygun sürüşü de gayet keyifli
                                +1000

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                                Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

İşleniyor...
                                X