Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Karne-hediye-ceza

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Karne-hediye-ceza

Arkadaşlar bir öğretmen olarak çocukalarınızın karnelerini şimdiden tebrik ediyorum. ve âcizane birkaç (aslında bildiğiniz) uyarı yapmak istiyorum.
    öncelikle karne çocuktan çok veliye aittir. eğer çocuğumuzda fiziksel ya da zihinsel bir hastalık yoksa (ki bunlar çok nadir görülür ve eğitime devam eden çocukların çoğu normaldir) bilinmelidir ki aile bir yerlerde yanlış yapmıştır. kısaca sizler çocuklarınızla ne kadar ilgiliyseniz çocuğunuz o kadar başarılıdır. (ancak uyamak isterim ki ilgilenmek demek sadece harçlık vermek demek değildir)
    Bunun yanında tatil çocuklarımızın hakkıdır. lütfen çeşitli bahanelerle çocukların bu hakkını gasp etmeyin. yani bırakın evlatlarımız tatilin tadını çıkarsınlar. Eğer illaki bir çalışma cezası verecekseniz köye dedesinin yanına gönderin. Ancak tatil demek tamamen hedefsiz etkinlikler yapılacağı anlamına gelmez. çocuklarımızı çeşitli eğlenceli kurslara (duruma göre Kur'an kursundan tutunda, tiyatro kursuna kadar) katabiliriz. ve unutmayın ki çocuğuzun en keyif alacağı tatil ve eğlence sizinle birlikte yaptığıdır.
    Ayrıca karnelerde cezayı da ödülü de abartmayın. çocukaların karnesi beklediğiniz gibi çıkmadı diye çocuğunuzu ezmeye kalkmayın.
    KISACASI ONLAR BİZİM CANLARIMIZ, ÜZMEYİN,EZMEYİN,KORKUTMAYIN... SADECE DESTEKLEYİN,YANINDA OLUN,SEVİN VE SAYGI GÖSTERİN.
    MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Ynt: Karne-hediye-ceza

Cok haklisin naci kardesim clapclap clapclap

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bilgecem
      öncelikle karne çocuktan çok veliye aittir.......
      hocam ne güzel bi söz bu konuda cok haklısınız
      Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
      [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Bilgilendirme ve hatırlatmanız için teşekkürler.
        Çocukluklarını çocukça yaşamalılar.
        Ne demiş ünlü şairimiz Cahit Sıtkı Tarancı,

ÇOCUKLUK
        Affan Dede'ye para saydım,
        Sattı bana çocukluğumu.
        Artık ne yaşım var, ne adım;
        Bilmiyorum kim olduğumu.
        Hiçbir şey sorulmasın benden;
        Haberim yok olan bitenden.

Bu bahar havası, bu bahçe;
        Havuzda su şırıl şırıldır.
        Uçurtmam bulutlardan yüce,
        Zıpzıplarım pırıl pırıldır.
        Ne güzel dönüyor çemberim;
        Hiç bitmese horoz şekerim.

Ama malesef çabuk bitiyor :/....

Yorum

Bilgilendirme için teşekkürler.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Arkadaşlar bir öğretmen olarak çocukalarınızın karnelerini şimdiden tebrik ediyorum. ve âcizane birkaç (aslında bildiğiniz) uyarı yapmak istiyorum.
            öncelikle karne çocuktan çok veliye aittir. eğer çocuğumuzda fiziksel ya da zihinsel bir hastalık yoksa (ki bunlar çok nadir görülür ve eğitime devam eden çocukların çoğu normaldir) bilinmelidir ki aile bir yerlerde yanlış yapmıştır. kısaca sizler çocuklarınızla ne kadar ilgiliyseniz çocuğunuz o kadar başarılıdır. (ancak uyamak isterim ki ilgilenmek demek sadece harçlık vermek demek değildir)
            Bunun yanında tatil çocuklarımızın hakkıdır. lütfen çeşitli bahanelerle çocukların bu hakkını gasp etmeyin. yani bırakın evlatlarımız tatilin tadını çıkarsınlar. Eğer illaki bir çalışma cezası verecekseniz köye dedesinin yanına gönderin. Ancak tatil demek tamamen hedefsiz etkinlikler yapılacağı anlamına gelmez. çocuklarımızı çeşitli eğlenceli kurslara (duruma göre Kur'an kursundan tutunda, tiyatro kursuna kadar) katabiliriz. ve unutmayın ki çocuğuzun en keyif alacağı tatil ve eğlence sizinle birlikte yaptığıdır.
            Ayrıca karnelerde cezayı da ödülü de abartmayın. çocukaların karnesi beklediğiniz gibi çıkmadı diye çocuğunuzu ezmeye kalkmayın.
            KISACASI ONLAR BİZİM CANLARIMIZ, ÜZMEYİN,EZMEYİN,KORKUTMAYIN... SADECE DESTEKLEYİN,YANINDA OLUN,SEVİN VE SAYGI GÖSTERİN.
            clapclap clapclap clapclap
            www.facebook.com/mstfkls

Yorum

Aaah ah olsa da bir kızım karnesinin hepsi sıfır olsa baştan aşağı...
              Paylaşım için teşekkürler...
              2010 BMW 320d Lci

KUL BELÂ GÖRMEZ HAK YAZMADIKÇA , HAK BELÂ YAZMAZ KUL AZMADIKÇA...

Yorum

Allah Razı Olsun Gerekli bilgi ve uyarılar için ...
                2012 Opel Astra H CDTI 90 hp
                2012 Opel Astra  J sport+stil paket 1.4 140hp

Yorum

Aydınlatıcı bilgilendirme için teşekkürler.
                  2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Bilgilendirme için çok teşekkürler...
                    2011 Teknik Gri Opel Insignia 1.6 T Cosmo+DVD800+Sunroof+Flexride

Yorum

Çok teşekkürler Bilgecem hocam..
                      Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

İşleniyor...
                      X