İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6 17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA KIRMIZI 35GB5825 A Rh+
geçenlerde bu işleri iyi bilen bir abimizle konuştum.devletin akaryakıttaki ötvyi indirmesi halinde kat kat daha fazla kazanacağını ancak buna rağmen devletin indirime yanaşmadığını söyledi.tükürdüğünü yalama meselesi
Bunu söyleyenler benzin ve mazot fiyatı eşitlensin diyor. Vergiden olan kayıp mazot fiyatından kapatılır diye... Bence bir sıkıntı yok, karadumancılar düşünsün
İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır
Dorumu anladım acaba.Devlet dizel ve lpg tüketimini karşılamak için aldığı ham petrolden çıkan fazla benzini 1.45 den dışarıyamı satıyor.Allah sizi islah etsin diyorum başkada bişey demiyorum.Vatandaşını soyan başka bir devlet yoktur heralde.
2011 Teknik Gri+Nav800+Sunroof+Chip+Performans buji+Sprintbooster+KN Kutu içi Filtre+OPC Pedal Seti
Dorumu anladım acaba.Devlet dizel ve lpg tüketimini karşılamak için aldığı ham petrolden çıkan fazla benzini 1.45 den dışarıyamı satıyor.Allah sizi islah etsin diyorum başkada bişey demiyorum.Vatandaşını soyan başka bir devlet yoktur heralde.
Bu durumda benzin ve motorin kazançlı olacaktır, zarar lpg yi vuracaktır. Muhtemel mazot 3,40 tl benzin 3,85 tl, lpg ise 3,10 tl civarına gelecektir. Konusu vardı zamanında okumuştum bu yazıyı.
İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6 17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA KIRMIZI 35GB5825 A Rh+
Şuan 24 krş tan fazla indirim olması gerekiyor ama nedense komik bir rakam 8 krş iniyor bunun sebebi ise akaryakıt firmalarındaki stoktan kaynaklanıyormuş. Buna sadece gülünür zam geldiğinde hiç diyorlarmı biz yakıtı uygun aldık elimizdeki stok bitince zam yapıcaz diye
Güzel ülkem bi ara yunanistana 1 tl den benzin sattı bunun sebebi ise tüpraşın stok fazlası varmış !!!! Madem stokun var piyasaya sunsaydınızda bizler azda olsa uygun fiyata akaryakıt alsaydık!!!
Yorum