Duyuru

Collapse
No announcement yet.

app plaka hakkında bilinmeyenler

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• app plaka hakkında bilinmeyenler

öncelikle bilmeyenler için app plakayı tanımlayalım.http://www.sahibinden.com/ilan/hizme...9691292/detay/ işte tanımı.şimdi de yasal mı onu açıklayalım.trafik polisleri app plakayı gördükleri yerde eğer mühürsüzse kırıp atmak suretiyle araçtan çıkartıyorlar .ardından 66 tl'lik cezanızı da kesip sizi evinize yolluyorlar.ayrıca tuvtürk muayenlerinde aracın hafif kusurlu sayılmasına neden oluyor app plaka.kaçakçılık suçundan bile yargılanılabilineceğini söylüyor bazı polis memurları.şimdiden dikkat sayın insignia team üyeleri.saygılar.

Ynt: app plaka hakkında bilinmeyenler

teşekkurler onur kardeş abim aracında vardı söyleyımde cıkarsın barı.
    1.6 turbo220 hp 360 tork 

Yorum

Bıraz abartı bu ısler , plaka okunmuo mu okunuo hemde eskısınden daha ıyı okunuyor.
      Ufaktanda görsellık katıyor ugrasıcak baska sey kalmadı sankı

Yorum

abicim düzcede bu app plakaları mühürleyip veriyorlar nasıl yasak anlamadım
        Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
        [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
          abicim düzcede bu app plakaları mühürleyip veriyorlar nasıl yasak anlamadım
          internetten satın alırken de mühürlü olarak alınabiliyor

Yorum

internetten sadece hologramlı alınıyor abi,mühürü emniyet vuruyor
            Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

aynen internetten mühürlü gelenler büyük ihtimal sahtedir.mührün bedelinin 100 lira olduğunu sanıyorum.tekrar söylüyorum.gerçek mühürlü app plakalara herhangi bir cezai işlem uygulanmıyor.

Yorum

İşleniyor...
              X