Bugün Erdoğan Bey, seyahati dönüşü bana uğradı. Çay/kahve'den sonra, önce kendisine ait 1.4-140'lı canavarı test ettik. Gayet iyi gittiği konusunda hemfikir olduk. Sonra Erdoğan Bey benim canavara bindi ve test etti.
Evine doğru gitmek üzere yolcu ettim. Ayrıca tanıştığımıza da çok memnun oldum. Yolu açık olsun. Kazasız, belasız ...
2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim.mehmet bey ve cagri ya iyi niyetli yaklasimlarindan oturu cok tesekkur ederim.imkan olsada sizlerle surekli gorusebilsem, cok memnun olurdum.Ama sizr takilmanin tehlikeli olacaginin farkindayim 140 beygir o zaman yeterli gelmiyecektir
2014 BMW 5.20I M +comfort+premium 2011 otomatik opel astra 1.4 cosmo sunroof 2013 Chevrolet Captiva LTZ
tanıştığıma çok memnun oldum abi inşallah bir dahakine daha uzun süreli uğrarsın, ayağına sağlık yine bekleriz. araban da çok keyifli Allah kaza bela vermesin güle güle kullan tekrar. bana kullanma imkanı sağladığın için de çok çok teşekkür ederim obaa clapclap
aklımdan geçti aslında abi ama ben şu yüzden haber vermedim,
hem çalışıyorsun diye, hem Erdoğan abinin geleceği saat belli değildi, hemde Çorum'a yaklaşırken aradığında zamanı olmadığını söyledi. bu yüzdende seni boştan yere işinden alıkoymayım dedim.
zaten fuar alanının orada buluştuk, gelir gelmez arabayı bana verdi, ben buhara'ya doğru arabayı test ettim bu arada muhabbet ettik, sonra geri fatih caddesinde ben indim Erdoğan abi tekrar yola çıktı.
yani topu topu 15-20 dk anca görüşebildik yoksa bende hepberaber uzun uzun görüşelim isterdim ihihi
Mehmet abiyle konuşuyumda onunla buluşalım bari, Çorum'dan bir üye daha var zaten gümüş gri Insignia var onda da, sen ben 4 kişi oluruz işte
tanıştığıma çok memnun oldum abi inşallah bir dahakine daha uzun süreli uğrarsın, ayağına sağlık yine bekleriz. araban da çok keyifli Allah kaza bela vermesin güle güle kullan tekrar. bana kullanma imkanı sağladığın için de çok çok teşekkür ederim obaa clapclap
Rica ederim ne demek,senin bütün arabaları iyi tanıman lazım
2014 BMW 5.20I M +comfort+premium 2011 otomatik opel astra 1.4 cosmo sunroof 2013 Chevrolet Captiva LTZ
Yorum