Mersin-Kayseri-Samsun kısmet olursa yarın sabah iş ziyareti için yollara çıkacağım.Samsun dan sonrası belli değil.Bakalım nasıl bir yolculuk olacak sıcaklar tam çökmeden ,bahar havasında stres atmak içinde iyi bir fırsat olacak muhtemelen.Bu şehirlerde varsa arkadaşlar 5-10 dk çaylarını içmek isterim
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
insignia ile uzun yol başlıyor...
Collapse
X
-
Ynt: insignia ile uzun yol başlıyor...
Orjinal yazı sahibi: smg05Abi nasip olursa ayın 13 de amasya dayım bulunursan tanışmak isterim
Şimdiden hayırlı yolculuklar.2014 BMW 5.20I M +comfort+premium
2011 otomatik opel astra 1.4 cosmo sunroof
2013 Chevrolet Captiva LTZ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: always33Orjinal yazı sahibi: smg05Abi nasip olursa ayın 13 de amasya dayım bulunursan tanışmak isterim
Şimdiden hayırlı yolculuklar.2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mehmetDönüş hangi istikametten ?
Yolunun üzerindeyse bana uğrayabilirsinizOrjinal yazı sahibi: mehmetDönüş hangi istikametten ?
Yolunun üzerindeyse bana uğrayabilirsiniz2014 BMW 5.20I M +comfort+premium
Yorum
-
Siz yazıyı geç farketmemşsiniz. Ben cevabı geç yazmışım.
Siz dün geçmişsiniz. Ben bugün yazmışım ...
Orjinal yazı sahibi: always33Orjinal yazı sahibi: mehmetDönüş hangi istikametten ?
Yolunun üzerindeyse bana uğrayabilirsinizOrjinal yazı sahibi: mehmetDönüş hangi istikametten ?
Yolunun üzerindeyse bana uğrayabilirsiniz2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Yorum
-
Bugun oralardan gectim.samsundayim.donuste buralardan gececek olursam yazarim.umarim tanisma firsati miz olur.2014 BMW 5.20I M +comfort+premium
Yorum
Yorum