Duyuru

Collapse
No announcement yet.

satılık

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• satılık

Arkadaşlar siyah 2011 model cosmo +navigasyon+sanroof aracımı satıyorum km si 4.800 lülerde yıllık bakıma dün girdi araba......ön ve arka tamponda çizik vardı1 karış kadar boya bu aracımı satmayı düşünüyorum.(trafiğe çıkış tarihi 1 nisan 2011 ) bu aracım ne kadar değer fikrinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim...araba garaj arabası

Ynt: satılık

58000den aşağı gitmez kanımca.

Yorum

62 bin deyip 60'a kadar en fazla inin, o fiyatlara kesin satılır inşallah, ama satmanızın çok aciliyeti yoksa 65 den aşağı fiyat yazmayın bence

Yorum

En az 60.000

Yorum

aciliyeti yok benım fikrim 65 yazacam bakalım acelem yok pazarlık sonucu biraz daha ineriz...gidişara göre fiyatlandırmayı yaparım...ama 60 tan aşağı satmak mantıklı değil....fikirleriniz için teşk.ed.

Yorum

60 tan aşağıya vermeyin acil bir durum yok ise

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Hayırlı olsun 60.000 hakkıdır.

Yorum

İNSİGNİA TUTKUNLARINDA DUYRULUR....ARACIMI SATIYORUM İLANA 65 BİNDEN BUGUN YARIN EKLEYECEĞİM.....PAZARLIK PAYI VARDIR

Yorum

hayırlı satışlar
                  Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                  [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

İşleniyor...
                  X