Duyuru

Collapse
No announcement yet.

"O" km için bayi gezme-Ankara

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: "O" km için bayi gezme-Ankara

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
    Tolga kardesim oncelikle aramiza ve Ankara grubuna hosgeldin... Umarim en kisa zamanda tanisma firsati buluruz.....Bu arada bir de yarin OPİSTEN satis sefi Sami Beyle gorusup isminizi DR.UTKU beyden aldim dersen verebilecegi en dip fiyati verecektir.....Umarim istedigin araca en kisa surede ulasirsin ve aramiza aracinla birlikte katilirsin...Ancak bazi bayiler nasil oluyor bilmiyorum zararina sati baska seylerden para kazaniyorlarmis.....o yuzden Sami kardesimin fiyati kesin en dusuk olur diyemem...
    çok teşekkürler, hoşbulduk. önerin ve temennilerin için de tekrar teşekkürler. gelişmelerden haberdar ederim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: deeper_inside
      Opan Eskişehir yolu satıştan Burç bey var Reisin altında bir fiyata bırakmışlardı geçen temmuzda...
      Opanla yıldızım bir türlü barşmadı. Geçen sene captivayı ve astrayı evimize çok yakın olmaları hatta komşu olmamız dolayısıyla buradan almak istedim ama bırakın pazarlığı nerdeyse reisteki pazarlığımı bile bozacaklardı. yine de geçen hafta bir uğrayayım dedim. satış elemanı zaten GM çok indirim yaptı biz fazla indirim yapamıyoruz o yüzden gibi saçma bir sav ileri sürdü. liste fiyatından 300-500 indiririm dedi. ama alıcı sanmadı herhalde beni bende yüzeysel konuştum zaten.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: byazkan
        valla ben sonuna kadar okudum yazıyı. ama ben olsam biraz daha pazarlıkla yeni stil paketi beyaz, artı sunrooflu aracı alırdım. 2 ay beklemeye hiç değmez. birazcık daha bütçenizi zorlamaya çalışın. sonra benim gibi pişmanlık yaşamayın
        tek sıkıntım beyaz pek içime sinmiyor benim istediğim renk ilandaki renk nehir gri galiba;
        http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...85940548/detay

Yorum

Aramıza welcome Tolga bey, Keyifli paylaşımlar dilerim. hayallerinize kavuşmanız dileğiyle..

Ayrıca, Tanışma bölümünde kendinizi tanıtırsanız memnun oluruz
          http://www.insigniateam.com/forum/index.php?board=1.0

Yorum

Orjinal yazı sahibi: albundy
            Opan Eskişehir yolu satıştan Burç bey var Reisin altında bir fiyata bırakmışlardı geçen temmuzda...
            Opanla yıldızım bir türlü barşmadı. Geçen sene captivayı ve astrayı evimize çok yakın olmaları hatta komşu olmamız dolayısıyla buradan almak istedim ama bırakın pazarlığı nerdeyse reisteki pazarlığımı bile bozacaklardı. yine de geçen hafta bir uğrayayım dedim. satış elemanı zaten GM çok indirim yaptı biz fazla indirim yapamıyoruz o yüzden gibi saçma bir sav ileri sürdü. liste fiyatından 300-500 indiririm dedi. ama alıcı sanmadı herhalde beni bende yüzeysel konuştum zaten.
            Uygun olduğunuz bir gün akşam üzeri 4den sonra (malum mesai bitimi) beraber gidebiliriz isterseniz, benim evim yaşamkentte Burç bey olmazsa servis müdürü Murat beyle irtibata geçip konuşuruz dip fiyatını alırız, sizde nereden uygun görürseniz oradan alırsınız

Yorum

Orjinal yazı sahibi: albundy
              Uygun olduğunuz bir gün akşam üzeri 4den sonra (malum mesai bitimi) beraber gidebiliriz isterseniz, benim evim yaşamkentte Burç bey olmazsa servis müdürü Murat beyle irtibata geçip konuşuruz dip fiyatını alırız, sizde nereden uygun görürseniz oradan alırsınız
              çok çok teşekkürler. hem samimiyetiniz hem de ilginiz için. İnsigniamı alabilmem için 2 durumdan birinin gerçekleşmesi lazım. ilki bir yerden para bekliyorum diğeri aracımın satılması. ikisinden birinin olması sandığımdan çok kısa bir süre içinde gerçekleşebilir. mutlaka rahatsız ederim seni. tekrar teşekkürler.

Yorum

İşleniyor...
              X