Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Samsun opel servisinin acizliği

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Samsun opel servisinin acizliği

İlginç bi olay daha ciddi bi tavirlamı söylüyor bunları personel şikayet edin bence bu servisi yoksa birinin araçını bura böyle şura şöyle olmuş diyerek katledecek gibi duruyo bu eleman yazdıklarınıza göre, kara şanzıman adamları usta diye koyuyorlar servislere.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Combo Grage
      İlginç bi olay daha ciddi bi tavirlamı söylüyor bunları personel şikayet edin bence bu servisi yoksa birinin araçını bura böyle şura şöyle olmuş diyerek katledecek gibi duruyo bu eleman yazdıklarınıza göre, kara şanzıman adamları usta diye koyuyorlar servislere.
      aynen katılıyorum.ilk defa böyle bir olay geldi başıma.Pazartesi döşemeleri yaptırmaya gitcem bakalım o zamanda aynı tavırları görürsem o zaman bende farklı bir dilden konuşcam.

Yorum

Yazılım konusunda sorumluluk tabiki kabul etmeyeceksiniz bu işi siz yapmıyorsanız.Ama ben sana bunu sormamışım ki.220 bg e kadar sağlıklı artırma yapılabiliyormuş dedim fikrini almak için elamanın.Evet doğru diyorsunuz motor parçaları o gücü kolaylıkla kaldırabiliyor ancak bu işi biz yapmıyoruz ve sorumluluk kabul etmiyoruz veya yanlışınız var motora kesinlikle ek yükleme yapılmaması gerek yoksa zarar görebilir diye bir cevap bekliyordum ben açıkçası.Öyle bir konuştu ki yazılım yaptırırsam araç tamamen kullanılamaz hale gelcek gibi.Benide çelişkiye düşürdü ,dedim ne oluyor ? Forumda o kadar abimiz yaptırmış 1.6 turbolara, fazla yüklenilmediği taktirde de hiçbir sıkıntısı olmuyor biliyorum ben.

Yorum

Aklıma hemen İstanbul daki Odak Opel aklıma geldi.Adamlar tam bir profesyonellik ruhuyla müthiş uygulamalara imza atıyor resmen.Ayrıca hava filtresi sprint booster gibi uygulamalarıda kendileri yapıyorlar biliyorum ben.E o da opel servisi bu da opel servisi.Bu işten hiçbirşey anlamadım ben alala

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aykut
            yazın motor ısındıktan sonra bende 0,5 - 0,6 oluyo gösterge
            Sizin araçlar rölantide gerçekten çok az yakıyormuş abi.

Hep Vectradan örnek veriyorum da (başka aracımız yok ) :

Boşta ve benzinde yakıt tüketimi 0,9 - 1,1 arası gidip geliyor (klima kapalı)
            Boşta , benzinde ve klima açık 1,3 - 1,5 arası gidip geliyor (geneli 1,4)
            Boşta , gazda , klima kapalı yakıt tüketimi 1,2 - 1,5 arası (geneli 1,3)
            Boşta , gazda , klima açık yakıt tüketimi 1,6 - 1,7 arası (ve fazlaca titreme , ona bakacağız bir ara..)

Bu değerlerin hepsi motor sıcakken alındı. Soğukken varın siz hesabedin.

Boşta gaza yüklenirsen 18 lt/h e çıkıyor tabi haha
            Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Yorum

o adamı bi yerde haklı buluyorum.neyinize yetmiyor 180 beygir.yapılan uygulamalar aracı kesinlikle yıpratıyor.en ufk yazılım uygulmaları bile.ama diğer konularda biraz artislik yapmış

Yorum

Orjinal yazı sahibi: onuryorulmaz
                o adamı bi yerde haklı buluyorum.neyinize yetmiyor 180 beygir.yapılan uygulamalar aracı kesinlikle yıpratıyor.en ufk yazılım uygulmaları bile.ama diğer konularda biraz artislik yapmış
                Ben haklı bulmuyorum araç benim istediğim uygulamalarıda yaparım bunu sorgulama hakkı kimseye düşmez.İyi veya kötü eleştiri yapabilir o ayrı bir konu ama geri tak vs dememeli.Yapılan uygulamalar sağlıklı ve bilinçli bir şekilde yapılırsa kesinlikle aracı yıpratmıyor tam tersi daha iyi hale getiriyor.Yalnız dediğim gibi bilinçli bir şekilde yapılması lazım.180 bg yetiyor yetmiyor olayı değil bizim olayımız.Olayın merkezi şudur.Bu bir zevk işidir uğraştır.Her zaman kullandığımız araçtan en iyi performansı ve en iyi verimliliği almak isteriz bu nedenle bu yolda yapılabilecek her türlü uygulamaya açığız.Kısacası yaşam tarzıdır ya da hobide diyebilirsin.Ayrıca yazılımın aracı yıpratma gibi bir durumu olsa vw servisi kendi araçlarına garantili yazılım atmazdı.

Yorum

Memleketim diye demiyorum ama o usta kesin samsunludur...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: onuryorulmaz
                    yetmesi mi lazım? fazlası israf değil mi ne gerek var haklısın 1000cc 60-70hp motor neyimize yetmiyor
                    InsigniaTEAM

Yorum

yazilim konusuna genel olarak soguk bakmiyorum ama zaten skstrlmis olan 1.6 180 hp motora yazilima sicak bakamiyorum
                      Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sensation
                        yazilim konusuna genel olarak soguk bakmiyorum ama zaten skstrlmis olan 1.6 180 hp motora yazilima sicak bakamiyorum
                        ben de işin aslı bu konuda Uğur kardeşime katılıyorum, yani ülkemiz şartlarında tabii büyük hacimli araçlara binmek zor, amam uygulamaları büyük motorlu araçlara yapsak çok daha iyi olur kanısındayım, mesela 2.0 t 220 bg, benim düşünceme göre 300 bg gücü kaldırabilecek bir makine, ya da performans için vergisini biraz daha yüksek vereceksin opc alacaksın, 2.8 motor yıllık 3500 tl gibi bir vergisi var, yani 1.6 motora bence de çok yüklenmek akıl karı gibi değil, eli mahkum bir yerden sonra (ki Erhan abi bunu yapacak) motor hacmini büyütmek gerekiyor...

Yorum

jantını tanımaması rezillik sayılabilir ama geri kalan konularda adam haklı
                          http://inciswf.com/1298832300.swf

Yorum

adam hakli olsa da adam gibi konusmasini bilecek,yasca kücük diye öyle konusamaz,büyüktür diye üslubumu ben de bozmam ki sen de öyle yapmissin anlasilan ama bu tiplerin lafi agzina tikacan büyük felan dinlemeyip azarlayacaksin!
                            Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Onat89
                              jantını tanımaması rezillik sayılabilir ama geri kalan konularda adam haklı
                              http://inciswf.com/1298832300.swf
                              ben adama haksız demiyorum.iyi veya kötü eleşrirebilir fikirlerini söyleyebilir ancak bunun bir sınırı vardır.Emir verir gibi susturucuları taktır denmez.Sonuçta ben müüşteriyim herkez haddini bilecek.Ben öyle istemişim iptal etmişim susturucuları olay bitmiştir.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sensation
                                adam hakli olsa da adam gibi konusmasini bilecek,yasca kücük diye öyle konusamaz,büyüktür diye üslubumu ben de bozmam ki sen de öyle yapmissin anlasilan ama bu tiplerin lafi agzina tikacan büyük felan dinlemeyip azarlayacaksin!
                                aynen öyle.Sanane kardeşim araç benim istediğimi yaparım dicen ve olay kapanacak.Bu kadar basit.Büyük diye susarsan tepene çıkıyorlar böyle.

Yorum

İşleniyor...
                                X