yaklaşık 2 ay önce insignia yı aldık. dreksiyona geçtiğim sayılıdır. sakın aracı eşlerinize vermeyin
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
sakın eşlerinize kullandırtmayın, bir daha zor geçersiniz direksiyona
Collapse
X
-
Ynt: sakın eşlerinize kullandırtmayın, bir daha zor geçersiniz direksiyona
daha önceki aracımız peugeot 308 2010 milesim modeliydi. forumda da üye olan tolgabato sayesinde hiç aklımızda yokken aracımı değiştirmek istedik 1 günlük karar süresi ve tolga nın uzun süreli araştırmasından sonra insignia da karar kıldım. tolga ya ve arkas yasin e çook teşekkür ederim.
-
İnsignia Bizlere yakışıyor ama bizler kadar Bayanlarada çok yakışıyor , Eşlerimizi bu durumdan mahrum etmemek bizim mağdurluğumuza yol açabilir bu nedenle onlara seveekleri bir araba alın sizin kine pek bulaşmaz
Yorum
-
ben de konuyu görünce Allah korusun dedim, geçen de bir adam isyan ediyordu da eşinin araba kullanması konusunda, freelander'in bagaj kapağındaki stepnesini havayastığı olarak kullanıyormuş , eşiniz gerçekten kaliteli arabayı biliyormuş Allah ağzınızın tadını bozmasın güle güle kullanın
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: MURAT SAMBURHerkese çok teşekkür ederim. Hafta sonunu dört gözle bekliyorum. İnsignia da beni bekliyordur büyük ihtimalle.
Allah herkesin aracını kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.1.4 140 hp
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: MURAT SAMBURyaklaşık 2 ay önce insignia yı aldık. dreksiyona geçtiğim sayılıdır. sakın aracı eşlerinize vermeyinHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
Yorum