Duyuru

Collapse
No announcement yet.

sakın eşlerinize kullandırtmayın, bir daha zor geçersiniz direksiyona

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• sakın eşlerinize kullandırtmayın, bir daha zor geçersiniz direksiyona

yaklaşık 2 ay önce insignia yı aldık. dreksiyona geçtiğim sayılıdır. sakın aracı eşlerinize vermeyin

Ynt: sakın eşlerinize kullandırtmayın, bir daha zor geçersiniz direksiyona

daha önceki aracımız peugeot 308 2010 milesim modeliydi. forumda da üye olan tolgabato sayesinde hiç aklımızda yokken aracımı değiştirmek istedik 1 günlük karar süresi ve tolga nın uzun süreli araştırmasından sonra insignia da karar kıldım. tolga ya ve arkas yasin e çook teşekkür ederim.

Yorum

İnsignia Bizlere yakışıyor ama bizler kadar Bayanlarada çok yakışıyor , Eşlerimizi bu durumdan mahrum etmemek bizim mağdurluğumuza yol açabilir bu nedenle onlara seveekleri bir araba alın sizin kine pek bulaşmaz

Yorum

Gule gule kullanin.....Allahtan bizim hanima seati yetiyor .benim araca binmek bile istemiyor. Hem sesi yuksekmis hem de cok hizli imis ve cok fazla savruluyormus... muhaha muhaha

Yorum

Aracınız hayırlı olsun.. Hanımefendi kaliteden anlıyormuş bu konuda şanslı sayılırsınız...

Yorum

ben de konuyu görünce Allah korusun dedim, geçen de bir adam isyan ediyordu da eşinin araba kullanması konusunda, freelander'in bagaj kapağındaki stepnesini havayastığı olarak kullanıyormuş , eşiniz gerçekten kaliteli arabayı biliyormuş Allah ağzınızın tadını bozmasın güle güle kullanın

Yorum

Allah kazasız belasız keyifli binmeyi nasip etsin gerisi önemli değil

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Herkese çok teşekkür ederim. Hafta sonunu dört gözle bekliyorum. İnsignia da beni bekliyordur büyük ihtimalle.
                Allah herkesin aracını kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: MURAT SAMBUR
                  Herkese çok teşekkür ederim. Hafta sonunu dört gözle bekliyorum. İnsignia da beni bekliyordur büyük ihtimalle.
                  Allah herkesin aracını kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
                  Muratcim ben sana demedim mi o arabayi yengeden zor geri alirsin diye abi kampanya herdaim var opelde bir tane daha aliveririz sana dert etme. yada benim arabayi diledigin zaman sirketin otoparkinda kullanabilirsin
                  1.4 140 hp

Yorum

Orjinal yazı sahibi: MURAT SAMBUR
                    yaklaşık 2 ay önce insignia yı aldık. dreksiyona geçtiğim sayılıdır. sakın aracı eşlerinize vermeyin
                    ihihi ihihi ihihi
                    Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                    [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

İşleniyor...
                    X