Duyuru

Collapse
No announcement yet.

TRAFİK CEZALARINDA YENİ DÖNEM BAŞLAMIŞ..

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• TRAFİK CEZALARINDA YENİ DÖNEM BAŞLAMIŞ..

ALARM!!
    Artık birçok bölgede ortalama hıza göre ceza kesmeye başlamışlar. Ortalama hız ölçümü yapılmaktadır şeklinde uyarıcı levhalar da bulunuyor aslında. Mutlaka dikkate alınız. Konya yolunda bir arkadaşa ekli ceza gelmiş. Ekli ceza yazısına göre 7430m lik mesafe içinde ortalama hız 95 km/saat olduğu için 319 TL (%30 u geçen hızdan dolayı) ceza kesmişler. Resimde de görüldüğü gibi, iki kamera arasındaki zamana göre ortalama hız hesaplamışlar.
    1. kamera 07:40:45 de resim çekmiş,
    2. kamera 07:45:25 de resim çekmiş.
    İki resim arasında 4 dakika 40sn var (280 sn)
    7430m/280sn= 26,5m/sn
    26,5*3600= 95 km/saat ortalama hız
    Ortalama hız 95km/saat olarak gösterip ceza kesilmiş.
    Araba ile yolculuk eden arkadaşlara duyurulur.

Bana ulaşan bir mail bende böyle bir uygulama olduğunu yeni öğrendim.Bilmeyen arkadaşlarımıza duyrulur.Cezanın resimli halde kesilmiş nüshasıda bulunuyor bende ama onu siteye eklemedim ceza yiyen arkadaşı böyle bir sanal ortamda izni olmaksızın afişe etmek istemem
    ceza kesilen arkadaş resimlerde öyle net gözüküyorki poz verse olacakmış
    2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
    2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Ynt: TRAFİK CEZALARINDA YENİ DÖNEM BAŞLAMIŞ..

resimler yok

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

ya resmini bilerek koymadım bütün bilgileri var arkadaşın burdan yayınlamamk doğru olmayabilir.mail adresin varsa abi özelden ilet sana göndereyim :=)

Yorum

Konu, Onat kardeşim tarafından aşağıdaki 28 Mayıs 2012, 18:01:45 tarih ve saat itibariyle forum sayfamızda yayımlanmıştı.

Insignia Club Turkiye | Genel Konular | Genel Sohbet | !!!!!ANKARADA OLANLAR DİKKAT!!!!!
        http://www.insigniateam.com/forum/in...p?topic=8001.0

Yorum

resimi ekledim aynısıymış zaten

Yorum

düşündümde sadece bu resim demekki dolaşıyor spam gibi.banada şirket g.müd. forward etmiş şimdi ilgimi çektiği için paylaşmak istedim. onun bir tanıdığı olabilir düşüncesi ilede direk resmini paylaşmamıştım .fakat acaba gerçekmi diyede şüphelenmeye başladım acaba bu şekilde ceza yiyen başkalarıda varmı.

Yorum

Bu Ankarada şu an 3 ana şehiler arası yolda uygulanıyor.Sürekli insanlar ceza yiyor. geçen gün bu konu ile ilgili Ankara dikkat başlığı altında yazmıştım. İki adet 70 tabelası olan yollarda ikisi arasında ölçüm yapılıyor...

Yorum

yazın trabzona yolculuk var desene dikkatli olmak gerekiyor 70 mi gidecez o yolları umarım oraya geldiğimde unutmam.

Yorum

bu beyaz bmwnin fiyatı iyi prim yapmıştır

Yorum

İşleniyor...
                  X