Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia 1.4 140 bg - 1.6 180 bg kapışması

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: insignia 1.4 140 bg - 1.6 180 bg kapışması

Bence 1.4 turbo geçer. Eğer yakıt ışıkları yanık basılsın 1.6 turbo benzinliğe girer 1.4 turbo geçer Araçların amacı farklı bir kere.
    2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Evet birde o yönünden bakmak lazım.
      Eskişehire giderken 1.4 ler 7.0 lt ile giderken 1.6turbolar 9.5 lt tukettiler.
      Fark km de 10 kuruş yapar...
      2015 2.0 sorento

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ersin_58
        Sevgili Mete abicim, Sivasa arabayla geldiğimde deneyelim üniv. yolunda yada erzincan yolunda. Hem olayı birlikte yaşamış olur hemde denemiş oluruz.
        ersin"cim dört gözle bekliyorum. ilk sivas buluşmasını biz yapalım. küçükte olsa sonuçta ilk insignia team sivas buluşması literatüre girsin.
           2012 1,3 ASTRA J BEYAZ

Yorum

Çarşamba günü 2 haftalığına iş sebebiyle Sivas'a geliyorum, belki bende katılırım buluşmanıza
          2012 Insignia 1.4T Edition Elegance, Su Mavisi, Necvox Navigasyon

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Alligator
            Çarşamba günü 2 haftalığına iş sebebiyle Sivas'a geliyorum, belki bende katılırım buluşmanıza
            çok memnun oluruz, gelirseniz mutlaka görüşelim
               2012 1,3 ASTRA J BEYAZ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: alibaba3434
              Fark km de 100 kuruş yapar...
              Abartmayalim km de 10 kurus yapar
              Cipten sonra sizin tuketimde normal kullanimda azalma var mi ?

Yorum

Yiğitcim A4 ile de tecrübem var ve onunda sahibini üzebiliyor bizim 1.4T Insignia
                Vaayy iste buna cok sevindim urock bi arkadasim aldi 143luk a4 diger arkadaslarim bindi yok şöyle iyi gidiyo yok boyle super gidiyo falan bende onlar oyle diyince kapismaya korkmustum ama rollingte bi geciyimde akillari basina gelsin insigniayi cok hafife aliyolar hiho
                2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Yiğit benim yaptığım tüm karşılaşmalar otobanda son süratte yapıldı. Rolling için birşey diyemem Malum tork avantajı dizellerde
                  2012 Insignia 1.4T Edition Elegance, Su Mavisi, Necvox Navigasyon

Yorum

Son hızda torkun avantajı yok diye biliyorum. Insignia'larımız manuel olduğundan vites oranları fark edermi yarışta? DSG nin biraz avantajı olur ama benim Insignia aynı gün iki farklı son model 2.0 TDI Passatı geçti Keşke video çekseydim hiç aklıma gelmedi.
                    yüksek hızlarda size katılıyorum. geçen yıl 3 ay boyunca dsg 2.0 passat kullandım. işin doğrusu ilk kalkışta 1.4 ün hiç şansı yok ama hız arttıkça passatın agresifliği azalıyor 1.4 canavar oluyor bu sefer. yani yolculuk sırasında passatçıların işi zor bence.
                       2012 1,3 ASTRA J BEYAZ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Funkyair
                      Orjinal yazı sahibi: alibaba3434
                      Fark km de 100 kuruş yapar...
                      Abartmayalim km de 10 kurus yapar
                      Cipten sonra sizin tuketimde normal kullanimda azalma var mi ?
                      10 olsun pek bozukluklarlan aram yok da

Chiplemeden sonra azda olsa uzun yolda sanki az yakıyor gibi...net bir şey diyemem ama en azindan artmadığı kesin...
                      2015 2.0 sorento

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HAN_____
                        Orjinal yazı sahibi: ersin_58
                        Sevgili Mete abicim, Sivasa arabayla geldiğimde deneyelim üniv. yolunda yada erzincan yolunda. Hem olayı birlikte yaşamış olur hemde denemiş oluruz.
                        ersin"cim dört gözle bekliyorum. ilk sivas buluşmasını biz yapalım. küçükte olsa sonuçta ilk insignia team sivas buluşması literatüre girsin.
                        Mete abi bu ay işlerim yoğun ama önümüzdaki ay (temmuz başlarında) inşallah arabayla gelicem.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: byazkan
                          Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
                          Orjinal yazı sahibi: Ufuk Can
                          Konuyla alakalı olmucak ama yinede sormak istediğim Astra 1.4 140hp insignia 1.4 140hp arasında motor turbo farkı varmıdır
                          yok Ufuk abim, aynı makina
                          Hatırladığım kadarıyla çok ufak farklar var, piston kol uzunluğu, son dişli oranı gibi farklar vardı sanırım. Birde start-stop astralarda olmayabilir (akşam kontrol edip tam net bilgiyi veririm)..
                          vites oranları farklı olabilir, o insignia ile astra arasında 1.6t'de de var ama piston kol uzunluğunu hiç duymadım Barbaros abicim, ama bana piston kolları uzun olursa hacmi değişebilir gibi bir düşünce geldi işin açıkçası, ama sallamış gibi olmayayım start stop yazılımla alakalı zaten, benim de bildiğim kadarıyla astra'da start-stop yok, kullananlar cevabını verir zaten

Yorum

Işıklarda denk geldim 1.6 180 bg. Yeşil yandı fırladık ben bir boy ,iki boy fark attım ikinci ışıklara takıldık.Yeşili beklerken sürücüyü izledim nasıl birşey diye
                            baktım gençten heyecanlı bir tip yani benzine acıyacağı yok Allah ne verdiyse basacak gibi görünüyor.
                            Bu sırada yeşil yandı ben fırladım gene öndeyim 1,2 hatta neredeyse 3 boy fark attım hız 150-160 lara geldi 3. ışıklara takıldık.Bu geldi yanaştı camı açtı bana dönerek; abi ne var senin arabada ne yaptıysam yetişemedim.Ben ki nice 3.20 d'cilere nal toplattım senin araca yetişemiyorum.Ben de bir şey yok stock araba.Hadi bakalım bu ışıklarda tekrar deneyelim dedim.Yeşil yandı gazladık ben tabi gene önde bastım gidiyorum sonra uyandım hadi ya haha haha ulan rüya imiş ,tüh be keşke bitmese.......

Yorum

muhaha bende okurken noluyoruz dedim
                              2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

GÜZELDİ. bende heyecanla okuyorum waay be diyorum.
                                   2012 1,3 ASTRA J BEYAZ

Yorum

İşleniyor...
                                X