Benim fikrim 1.4T Insignia, 2.0TDI Passat ve 2.0TDI A4 (143bg) denk sayılabilecek araçlar ve pilotaja göre sonuç değişebilir. 1.6T Insignia ise üçünüde rahat rahat geçer.
2012 Insignia 1.4T Edition Elegance, Su Mavisi, Necvox Navigasyon
bence benzinli ve turbo bir araç turbodizel bir aracı geçer, dizeller alt devirlerde güçlü, fakat 1.4T de küçük turbodan ötürü alt devirleri güçlü. 1.6 turboyla rollingde 1.4'ün hafif kafa çıkarma sebebi işte 1.6t 70 km hızda daha turboyu tam manasıyla açmış olmuyor. ama 1.4t o devirde turbo açmış oluyor 3. vites 90 km 1.6t için daha uygun ben passat ve A4'ü geçeceğine inanıyorum
Konuyla alakalı olmucak ama yinede sormak istediğim Astra 1.4 140hp insignia 1.4 140hp arasında motor turbo farkı varmıdır
yok Ufuk abim, aynı makina
Kardeşim Astram"a iyi alıştım motorda sanki oturdu iyice belkide bana öle geliyor cıldırmaya başladı performans beni zevkten öldürüyor kalabalık trafikte müthiş memnun ediyor iyi bir insignia görünce bazen keşke insigniamı alsam demedende gecmiyorum acıkcası
2012 Opel Astra H CDTI 90 hp 2012 Opel Astra J sport+stil paket 1.4 140hp
Konuyla alakalı olmucak ama yinede sormak istediğim Astra 1.4 140hp insignia 1.4 140hp arasında motor turbo farkı varmıdır
Kardeşim Astram"a iyi alıştım motorda sanki oturdu iyice belkide bana öle geliyor cıldırmaya başladı performans beni zevkten öldürüyor kalabalık trafikte müthiş memnun ediyor iyi bir insignia görünce bazen keşke insigniamı alsam demedende gecmiyorum acıkcası
evet abi, bir de küçük araba olduğu için, daha da performansını bariz hissettiriyor, Allah gönlüne göre versin abim kazasız belasız inşallah
insigniaları 0-100 olarak baz almamak lazım.opellerde genel olarak 0-100 değerleri çok iyi değil fakat yüksek hızlarda şahlanıyor.bunu test ettiğim araçlardan dolayı söylüyorum
2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık
Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.
Hatırladığım kadarıyla çok ufak farklar var, piston kol uzunluğu, son dişli oranı gibi farklar vardı sanırım. Birde start-stop astralarda olmayabilir (akşam kontrol edip tam net bilgiyi veririm)..
Yorum