Duyuru

Collapse
No announcement yet.

mercedes ml vs insigina turbo

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• mercedes ml vs insigina turbo

Arkadaşımda olan 2002 model mercedes ml jeep ile bir deneme yapmak istedik.onun aracı 4000 motor 250 beygir.benimkisi ise insignia 1.6 turbo
    Işıklarda yan yana durduk ve gazı kökledik.2 tonu geçen ağırlığına rağmen mercedes kalkışta baya fark attı.Ancak yaklaşık 70-80 m sonra mercedesi rahatlıkla geçtim.Arkadaşın aracı bir zaman sonra boğuldu otomatik vites olmasında da kaynaklanıyor herhalde çünkü ileri viteslerde devri geç alıyor.Bizim araçlar kalkışta çok yavaş bu canımı sıkıyor.Kaç tonluk araba nasıl kalktı öyle görmeniz lazımdı.Ancak sonuca baktığımızda ise turbo tabiki kazanan taraf oldu ( bu arada yol gayet boştu ve önümüz açıktı zaten ışıklarda en öndeydik.İnsanların canını veya malını tehlikeye atacak şekilde yapılan her türlü davranışa karşıyım)

Ynt: mercedes ml vs insigina turbo

otomatik vites farkı kalkışta manuelden daha iyidir.
    InsigniaTEAM

Yorum

Baya bir sınıf farkı var zaten motoru ne olursa olsun sizin rakibiniz o degil
      2012 insignia 1.4 T 140 Hp Yeni Stil Paket Fume

Yorum

haklısınız ancak denemek istedik sadece

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
          otomatik vites farkı kalkışta manuelden daha iyidir.
          haklısın çağrı abi

Yorum

güzel bir deneme olmuş kardeşim, ben de 265 bg range rover sport ile kapışıp böyle bir ağzının payını vermişliğim var

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
              güzel bir deneme olmuş kardeşim, ben de 265 bg range rover sport ile kapışıp böyle bir ağzının payını vermişliğim var
              çok sert olmuş seninkiside ömer abi gurur duyuyorum valla arabalarımızla.ama yakında satılığa çıkıyor bizim canavar.bugün itibariyle babam aracı kesin olarak satacağını nissan qashqai alacağını söyledi ve işin kötü tarafıda ben o aracı hiç sevmiyorum.2 arabadan biri bu zaten hem tasarımıda hiç hoşuma gitmiyor koydukları motorda kangoo motoru.napcam bilmiyorum.Bildiğim tek şey ben o arabayı asla kullanmam.Bundaki o tadı onda bulabilecek mi bakalım

Yorum

hayırlısı olsun kardeşim, belki son bir manevra yapar satmaz, çıkmadık candan ümit kesilmez

Yorum

hayırlısı olsun kardeşim, belki son bir manevra yapar satmaz, çıkmadık candan ümit kesilmez
                  keşke öyle olsa ama bu sefer kesin konuştu.kafaya koydu yani satacak.Valla yapcak birşey yok artık.Ama asla kullanmicam o aracı.

Yorum

ne diyeyim kardeşim, inşallah vazgeçer satmaktan...

Yorum

ne diyeyim kardeşim, inşallah vazgeçer satmaktan...
                      inşallah ömer abi..

Yorum

4 ceker ve alt devirlerdeki tork ustunlugunun yaninda
                        ML in agirligi bizim 1.5 katimiz degildir ama gucu neredeyse oylese kilo basina dusen hp de cok da dezavantajli degil.
                        Sonra aerodinamik ve fizik ile bize guzel

Yorum

araç 4000 motor dizel 250 bg ve V8 bir araç bu aracı çok iyi biliyorum, aynı motor zamanında E serisinde de vardı ama o aracı uçuruyordu o ayrı

Yorum

Çağrı abi doğru söylemiş mesela gözlemlediğim şu. 96 Model 2,5 V6 Omegaya bindim Otomatik. Sport moduna çekip dip gaz asılınca arabaya , 1. vitesten 2. vitese atması resmen DSG gibi , fakat 2. den 3. 'e atış daha uzun , Hele ki 3. den 4. 'e geçiş daha çok hissediliyor ve daha çok boğuluyor araba , vitesi kaldırıyor kaldırmasına da. Belirgin bir güç düşüşü var. 4 den sonrası yok zaten.
                            Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Yorum

İlk Kalkışta Torkun çok büyük rolü var bunu unutmayın

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İşleniyor...
                              X