Duyuru

Collapse
No announcement yet.

AFL FAR GERCEKTEN COK MU FARKLI?YADA GEREKLİMİ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: AFL FAR GERCEKTEN COK MU FARKLI?YADA GEREKLİMİ?

Orjinal yazı sahibi: cadavram
    bu konuda bir sorum olacaktı..insignia 1.6 sidi cosmo aracımı aldığımda menüden ayarlar kısmında aydınlatma da bir akıllı far dağıtımı birde viraj aydınlatma secenekleri mevcuttu..ben akıllı far dağıtımını sectim fakat bu iki şıkkın ne anlama geldiğini yazarsanız sevineceğim..bu konuda ki cahilliğimi de hoş görün arkadaşlar...saygılar..

Yeni insignia ile ve özellikle de yol bilgiayarı üzerinden kişiselleşme hat safhada olduğu için daha çok size hitap eden bir araç üretmişler..Haliyle bu olumlu tabi..Söylediğinizden anladığıma göre; köşe lambaları isteğe bağlı da kullanılabilir sadece kısa hüzmelerle de belli bir açıda dönüşleri üzerinden de faydalanılabilir...Siz peki pratik olarak bir farkını gördünüz mü?Mesela köşe lambaları ile beraber o seçeneği seçemiyor musunuz?Sadece birini mi seçme zorunluluğunuz var?
    İnsignia Cosmo 1.6 Turbo Flexride + Infınıty + 19'' + Şerit Takip + DVD800 + Buzdolabı + Sunroof +LPG

Yorum

Ynt: AFL FAR GERCEKTEN COK MU FARKLI?YADA GEREKLİMİ?

sadece birini tercih edebiliyorum hocam..sorunda bu zaten..fakat sehir içinde direksiyonu belli açıda çevirdiğimde sis farları (sanırsam) devreye giriyor...bundan daha farklı br olay mı bu viraj aydınlatması onu bilemiyecem...dediğim gibi iki seçenek var aydınlatma bölümünde..1-viraj aydınlatması 2-akıllı far dağılımı ...uzun yola çıktığımda ikisini de ayrı ayrı denemem gerekecek aradaki farkı anlayabilmem için sanırsam...cevabınız içinde cok tesekkür ederim..
      sagılar

Yorum

İşleniyor...
      X