Duyuru

Collapse
No announcement yet.

AFL FAR GERCEKTEN COK MU FARKLI?YADA GEREKLİMİ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: AFL FAR GERCEKTEN COK MU FARKLI?YADA GEREKLİMİ?

hiç tartışmaya gerek yok AFL candır...
    2012 1.4 İNSİGNİA TURBO EDİTİON ELEGANCE + SUNROOF PAKET + 18" JANT + AFL FAR + YENİ STİL PAKET + BEYAZ / BEJ

Yorum

Hayatimda yaptigim en keyifli gece yolculugunu insignia ile yaptim ve bunun en buyuk nedeni afl idi. Afl cosmonun canidir. Sirf bu sistem icin cosmo alinir. Hic kullanmayanlara sorun yok ama kullanan vazgecemez. Gorselligine gelince; bence aracin en guzel yerlerinde biri afl dir. Yani afl cook afillidir
      2010 cosmo 180hp beyaz İnsigniAşk

Yorum

Otoparkta aşağıya doğru iniyorum, genelde her ihtimale karşı dikkatli olurum. Çünkü bazen hem bilmeyenler hem de sabırsız olanlar; inilen yerden çıkmaya kalkarlar. Sıradan bir günde ilk rampadan indim; ikinci rampaya giriş yapıp tam inerken; bir baktım kafa kafaya bir arabayla gelmek üzereydik AFL sayesinde, adam benim farın ışığını önceden görmüş ve rampayı tam çıkarken ortasında durmuştu. Güvenlik konusunda ve aracın görünüşü açısından bence faydalı.

Yorum

gece aracı calıştırdıgında farların yukarı aşağı sağa sola dönmesi harika bir şey. transformers taki araçlar gibi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: celikler05
            sırf afl ıcın bıle alınabılır ınsıgnıa
            +1 kesinlikle......

Yorum

Bence bu aracin olmazsa olmazlarindan biri...Sirf goruntusu icin bile bu donanim icin cok ugrastim ve sonunda en azindan goruntuyu hem de 6000 kelvinle elde ettim ve de cok mutluyum....ha eski xenon ve amerikan portakal kombinasyonu da cok dikkat cekiyor ve hos gorunuyordu...Bu arada modifiye konusunda herkesin gorusu farklidir. Bu arabanin avantaji isterseniz spor isterseniz makam araci edasinda kullanabilmenizdir. Yani hicbirsey yapmasaniz da İNSİGNİA TEKTİR VE OZELDİR....Ancak ben ve benim gibi dusunen bazi arkadaslarimda arabayi coupe concepteki gibi spor gormek istedikleri icin modifikadyonlar yapmaktadir. ancak burda onemli bir nuans var bu aracin en guzel yani cok cakma is yapmazsaniz aracin her turlu modifikasyonu kendi reel parcasi gibi gostermesi ve hic siritmamasidir. Yani aracimiz gercekten cok guzel dizayn edilmis ve gercekten ozel bir arac. yani cok guzel bir mankene cok abzurt bir kiyafet giydirmediginiz surece bircok kiyafeti cok guzel gosterir....

Yorum

Bu arada cift egz yapilabilir ve ikii de fonksiyon gorebilir....sedat kardesimin cevabinda minik bir duzeltme yaptim...saygilar sevgiler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                  Bu arada cift egz yapilabilir ve ikii de fonksiyon gorebilir....sedat kardesimin cevabinda minik bir duzeltme yaptim...saygilar sevgiler
                  ihihi
                  Bir edition sahibi olarak kesinlikle AFL olmalı , alırken sizin gibi düşünüyordum , sonra gercegi gördüm hasss

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                  Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: onuryorulmaz
                    abilerim konu açmak istemedim ama şu soruma cevap arıyorum.sahibinden.comda edition elegance paketli 1.4 turbo araçta çift egzoz çıkışı gördüm.2012 modellerde bu mümkün müdür?sanırım egzozlar orjinaldi.
                    O ilana baktim ben o arac 1.6turbo yanlis yere ilan koymus sahibi hemen uyari mesaji attimki 1.4 lerin piyasasini gereksiz yere dusurmesin diye

Ayrica bende bir edition sahibi olarak afl'nin kesinlikle olmasi taraftariyim gerci hic gormedim ama anlatilanlar o yonde hatta sirf o yuzden ozellikle gece yola cikanlar bile varmis o kadar keyifliymis yani oleyy
                    2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

afl gerçekten mükemmel bir özellik hem görüntü hemde işlevsellik açısından...
                      2011 Beyaz ınsıgnıa 1.6 180 bg cosmo + Flexride şase

Yorum

afl candır

Yorum

bende şuan normal xenon var ama afl yi mumla arıyorum...
                          F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                            bende şuan normal xenon var ama afl yi mumla arıyorum...
                            ortak sen daha cook ararsın afl yı haha

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

gece ışıklandırmanın yetersiz olduğu yerlerde park ederken büyük kolaylık sağlıyo.. ve gündüz ledleri zevk konusudur tartışılabilir ama bence ayrı hava katıyor insigniaya...

Yorum

valla o kadar çok özendirdinizki benimde araca taktırasım geldi ortalama ne kadar bir ücret öderiz buna ve takıldıktan sonra orjinal fabrika çıkışındaki kadar iyi verim alınabilirmi acaba ?
                                2012 Opel İnsignia 1.4 Edition Elegance 140 hp 18'' Jant Teknik Gri

Yorum

İşleniyor...
                                X