Duyuru

Collapse
No announcement yet.

AFL FAR GERCEKTEN COK MU FARKLI?YADA GEREKLİMİ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• AFL FAR GERCEKTEN COK MU FARKLI?YADA GEREKLİMİ?

Arkadaşlar Merhabalar,

Foruma yeni üye oldum. Kendime beyaz 1.4T SUNROOF İÇİ BEJ 18 INCH jant insignia aldım. Kafam takılan bir soru var gerçi zevkler ve renkler tartışılmaz ama Afl farın aracı cok değiştiren bir ekipman olduğunu düşünmüyorum. Nedenine gelince şöyle sıralayabilirim

1. si duz farla afl far görütnü olarak cok farketmiyor .Hatta afl farı itici buldugumu söyleye bilirim. Tepedeki siyah kısık göz kimilerine göre güzel gelebilir ama nedense bana öyle ahım şahım bir görüntü sunmuyor.
    2 .si bu far olsa ne gibi kazancım olacak yani farların 9 farklı opsiyonda fonksiyon görmeleri beni cok etkılemiyor belkı benım gibi düşünen arkadaslar olabilir.bBiliyorumki forumda pek cok arkadas Afl far lara bayılıyor fakat ne bileyim ben bi türlü su afl özelliliği ile ilgili heyecana kapılamadım.Belkide sorun benim zevkimde

bence aracta olması gerekenler cok net belli sunroof bej renkte iç mekan ve 18 jant lastık ektra olursa en fazla cam filmi .

Ben aracını cok fazla modifiye edip görüntüyü tamamıyle ana çizgilerin dışına cıkarmamaktan yanayım. Gecen bir opel insginia gördum adam aracı resmen mındar etmis özellıkle bunu opclerde cok göruyorum nasıl bir hisle o araçları mındar ediyor arkadaslar anlamıs değilim herkesin zevkıne saygı duyuyorum ama bana biraz fuzuli gibi geliyor.

Sizler afl farlar hakkında gerçekten ne düşünüyorsunuz?

görusmek üzere saglıcakla kalın..

Ynt: AFL VAR GERCEKTEN COK MU GEREKLİ?

Zevkler ve Renkler tartışılmaz Bu konunun özeti budur,
    Çok gereklidir değildir onu bilmem ama Faydalı bir opsiyon olduğu işlevlerinden kendini gösteriyor ama dediğim gibi ihtiyac meselesi ikincisi zevk meselesi bu,
    Afl Araca artı değer katan bir donanım aracı satarken bile faydasını görmekle beraber Fonksiyonları şehir içinde çok hissedilmesede uzun yolda çok faydalı sürücünün dikkatini yola daha çok vermesini sağlamakla beraber düşünün ki aracın gözleri sizin gözlerinize yardımcı oluyor teknolojisine göre imkanlar sunuyor,
    sürekli uzun yol yapanlar için özellikle çok önemli bir donanım,
    Görüntü kısmına deyinmeyecem o tamamen zevk meselesi...

En önemlisi ise sizin içinize sinmesi gerisi hiç önemli değil , aracınız hayırlı uğurlu olsun...

Yorum

Ynt: AFL VAR GERCEKTEN COK MU GEREKLİ?

AFL'nin en belirgin özelliği 9 farklı aydınlatma modu ve normal halojenlere göre %250 daha fazla ışık vermesi, araç büyük olduğu için köşe lambaları bence çok faydalı, etrafı rahat görmenizi sağlıyor, bir de virajlarda dönen farlar çok faydalı, virajda kör noktayı minimuma indiriyor, ama diğer modlar gerçekten çok seçilebilir cinsten değil, bir de uzun farlara da kendimiz atsak elimiz aşınmaz tabii ki ama bunlar hep konfor özellikleri, gerekli veya gerekli değil bu kişiye kalmış birşeydir. Ayrıca uzun far asistanı arka lambaları sönük yanan arabaları çok geç algılıyor ve bu sebeple bayağı küfür yememize sebep oluyor zevk meselesi, siz edition farlarını beğenirsiniz, başkası cosmo farını beğenir, ama şimdi cosmo farı da şekli itibariyle karalanacak tarzda bir şekle sahip değil kendine has çok ilgi çekici bir görüntüsü var. editionun da farları kendine has hoş bir görünüme sahip kesinlikle. herkesin modifiye konusunda zevki farklıdır, sizin gibi düşünen çok insan var, fakat modifiyeyi seven standart dışında da insanlar vardır, benim nacizane düşüncem, hiç kimsenin tarzına söz söyleme hakkımız yok, o kişi öyle beğeniyorsa o onun için en güzelidir. bazı mide bulandırıcı modifiyeler de yok değil, ama insanlar kendileri beğeniyorsa o güzeldir

Yorum

Ynt: AFL FAR GERCEKTEN COK MU FARKLI?YADA GEREKLİMİ?

Afl farların sizin ilginizi çekmemesinin sebebi farlar hakkında yeterli bilginiz olmadığındandır bence...

Afl far içindeki mercek; aşağı, yukarı, sağa ve sola harekete edebilir
        Farların içinde ek olarak viraj aydınlatma lambası vardır, döndüğünüz yönü 90 derecelik bir açıyla aydınlatıyor
        Hızınıza göre farlarınızın gücü otomatik ayarlanıyor, hızlı gittiğinizde olabildiğince ileriyi görebilmeniz için farlar max seviyede çalışıyor ve uzağı rahatlıkla gösteriyor, yavaş giderken ise farları belirli mesafede yere doğru eğiyor ve hem size rahat görüş sağlıyor hemde dışardan kimsenin gözünü yormuyor.

Modifiye konusuna gelirsek sizinde bahsettiğiniz gibi bu konular zevk meselesidir bu yüzden mundar edildiğine yada fuzuli olduğuna biz karar veremeyiz.

http://www.youtube.com/watch?v=EiGD1eX2g8k#ws

http://www.youtube.com/watch?v=I2e5UctUeAc#ws

http://www.youtube.com/watch?v=I2e5UctUeAc#ws

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Sizin ve Emrenin dediği gibi zevk meselesi ama yinede AFl Xenon Farlarla Normal Halojen ampülleri kıyaslamak zaten başlı başına yanlış olur 9 farklı mod aracı kullandığınızda anlayabileceğiniz bir özelliktir ben şimdiye kadar AFL li aracını satıp düz Halojen ampüllü insigniaya geçen görmedim ve duymadım ama tam tersini çok duydum aracı diğer araçlardan farklı kılan özelliklerden biride AFL dir

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

tip olarak tartışılabilir ama bence her arabada olması gereken bir özellik başka araba kullandığımda daha çok farkediyorum bunu özellikle virajlarda
            2009 1.6T Cosmo-Nar Kırmızı-Flexride-DVD800 navi-Park Assist-Tam Deri Spor Koltuklar-Llumar film

Yorum

eğer bir donanım size gerçekten hitap ediyorsa gereklidir.ama kullanmadığımız donanıma boşa para vermek çok mantıklı değil.Siz bu donanıma ihtiyaç duymuyorsanız çokta takılmayın bu konuya.
              Bana göre afl far gerçekten çok iyi bir teknoloji ve ben bunu kullanamadığım için pişmanım.gerçi sadece anlatıldığı kadar biliyorum daha önceki araçlarımdada bu sistem olmadığı için varlığı veya yokluğu beni hiç etkilemedi ama tecrübe etmek isterdim açıkcası ama sunroof gerçekten en iyi donanım bence bundanda mahrumum.donanım olarak eski bmw mi arıyorum . ama en can alıcı kısım tabiki motor ona laf söylenmez tam bir zevk makinası.
              2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
              2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

evet burda Onur'un da belirttiği gibi, yukarı ve aşağı hareketi de karşı taraf açısından faydalı bir durum, aracın arka aks eğimine göre farları aşağı eğerek karşı tarafın gözünü almasını engelliyor, bu halojen farlı araçlarda manuel olarak kontrol ediliyor, ama ülkemizde şu bir gerçek ki, o far yükseklik ayarının yerini bilen ya da ne işe yaradığını bilen sürücü sayısı çok az, arabasını yüklüyor yüklüyor, tabii aracın önü kalkıyor ve önünde bulunan sürücüleri gerçekten çok rahatsız ediyor, ama AFL farda bunu araç kendisi tayin ediyor ve arka aksın eğimine göre farlara açı veriyor

Yorum

AFL

Yorum

abilerim konu açmak istemedim ama şu soruma cevap arıyorum.sahibinden.comda edition elegance paketli 1.4 turbo araçta çift egzoz çıkışı gördüm.2012 modellerde bu mümkün müdür?sanırım egzozlar orjinaldi.

Yorum

sırf afl ıcın bıle alınabılır ınsıgnıa
                      2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

Bende Meriva aracımı alırken çok istedim ama maalesef en az 6 ay beklersin dediler. Bizde elde ne varsa onu almak zorunda kaldık. Türkiyede AFL olan Meriva bulmak imkansız... maad

Yorum

Orjinal yazı sahibi: onuryorulmaz
                          abilerim konu açmak istemedim ama şu soruma cevap arıyorum.sahibinden.comda edition elegance paketli 1.4 turbo araçta çift egzoz çıkışı gördüm.2012 modellerde bu mümkün müdür?sanırım egzozlar orjinaldi.
                          Sonradan serviste takilabiliyor. Tabiiki sadece görsel oluyor

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                          Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: celikler05
                            sırf afl ıcın bıle alınabılır ınsıgnıa
                            +1907

Afl'ye alıştıktan sonra diğer arabaları sürerken sanki farları yanmıyormuş gibi geliyor.
                            2010 İnsignia 1.6 180 hp Cosmo + Dvd 800 Navi +Rear View Camera+Media Box + Sunroof + Olimpik Beyaz

Yorum

AFL iyidir

Emin olun 5-10 seneye kadar AFL ve benzeri isimli bir çok sistem otomobillerde standart hale gelecektir.
                              ABS/ESP gibi . O derece yani.
                              2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

İşleniyor...
                              X