Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hayatımı Kurtaran İnsigniam

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Hayatımı Kurtaran İnsigniam

Valla çok geçmiş olsun.
    Nasıl bir histir bilirim. Biz ailecek bir zamanlar karşıdan kontrolsüz bir araçtan kçmak için babam şarampole sürdü. Şoktan arabadan nasıl çıktığımı ve babamın sigarasını alıp sigarayayı yakıp icmeye başladığımı hatırlamıyorum. Kendime geldiğimde elimde sigara içiyordum.Halbuki sigara içen biri değildim. Çok geçmiş olsun.
    Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

geçmiş olsun hocam yenı araban ıcınde hayırlı olsun sımdıden

Yorum

Buyuk gecmis olsun Kotu bir tecrube yasamissiniz
        verilmis sadakaniz varmis bu olayin tek sevindirici tarafi sizlere birsey olmamasi

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

allah ölebi akıl ve güç verioki o an aklım çok iyi çalıştı karşı araba en sağ şeritten en sola doru döndü bi anda ben bunu farkedince sıyırmak için bastım gaza ama arka yandan vurdu ve beni savurdu arabanı ztn fren sistemi kitledi kendini ve hızı tamamen kesti bariyerlerde takılı kaldım 10 saniyelik şoktan sora kızarkadaşım üstümde çıkmıştı sordum ona bişeyin varmı diyince oda ses çıkarınca oturtum koltuga ve kapılara baktım açılmadı sora aklıma sunroff geldi dua ettim açılsın die böle sanki cenetin kapısı gibi geldi açıldı orda kucaklıyıp çıkardım hayatımız kurtuldu

Yorum

Allah hiçbirimize insignialarımızın ne kadar sağlam olduğunu görmemiz için kaza bela vermesin inşallah...

Yorum

cok gecmis olsun
              Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Kardesim cok cok gecmis olsun.Verilmis sadakan varmis...Ancak sunu soyleyebilirim Opel kazalr konusunda oldukca guvenli bir arac.Guvenlik sitemleri de oldukca basarili...Yine Opel alacak olmanda bunu fark ettigini gosteriyor. Aumaim yeni aracinla tekrar boyle tecrubeler yasamazsin..Allah kazaiz belasiz araclarimiza binmeyi nasip etsin....

Yorum

Buyuk gecmis olsun
                  Verlmis sadakaniz varmis
                  Tabi once tedbir tabi ki
                  Gonul sizin icin biturbo der
                  Hayatin keyfini daha da yasamak icin

Yorum

Çok geçmiş olsun. Büyük bir kaza atlatmışsınız. Umarım hayatınızdaki en büyük kazanız bu olur.

'11 Insignia   |   Edition + Elegance   |   1.6T   |   Olimpik Beyaz

http://www.insigniateam.com/forum/index.php?topic=8025.0

Yorum

Orjinal yazı sahibi: alicanynk
                      ya aslında daha karar vermedim 24 saat oldu daha kaza yapalı aklım başımda bile değil hala şoktayım zaten 15 gunde filan çıkıomuş pert kaydı düşüncem iyice
                      bende araç pert ettim işlemler 15 gün paranın hesabınıza gelmesi 40 gün bana 42. günde geldi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: alicanynk
                        allah ölebi akıl ve güç verioki o an aklım çok iyi çalıştı karşı araba en sağ şeritten en sola doru döndü bi anda ben bunu farkedince sıyırmak için bastım gaza ama arka yandan vurdu ve beni savurdu arabanı ztn fren sistemi kitledi kendini ve hızı tamamen kesti bariyerlerde takılı kaldım 10 saniyelik şoktan sora kızarkadaşım üstümde çıkmıştı sordum ona bişeyin varmı diyince oda ses çıkarınca oturtum koltuga ve kapılara baktım açılmadı sora aklıma sunroff geldi dua ettim açılsın die böle sanki cenetin kapısı gibi geldi açıldı orda kucaklıyıp çıkardım hayatımız kurtuldu
                        allah o duruma düşürmesin ancak olur araçta kalırsanız ön cama orta güçle atılan bir tekme ile ön cam güvenli bir şekilde kendini bırakır rahatça çıkabilirsiniz

Yorum

geçmiş olsun allah beterinden saklasın
                          Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
                          GIBBON

Yorum

Gelmiş geçmiş olsun.Allah beterinden saklasın..

Yorum

Çooook büyük geçmiş olsun,Allah kurtarmış sizi.Verilmiş sadakanız varmış..
                              Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Geçmiş olsun.trafikte insanın başına ne gelebileceği hiç belli olmuyor gerçekten.Araçlar nakadar sağlam olsada asıl Allah korumuş sizi görecek günleriniz varmış demek ki.İnşallah Allah daha kötülerini yaşatmasın.
                                2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
                                2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

İşleniyor...
                                X