Herkese selamlar suanda hayata bugun yeniden başladım ve bu arabayı alarak ne kadar doğru bir karar verdiğimi ve verdiğim paranın helalinden fazla oldugunu anladım. Ben izmirliyim dün çeşmeden dönerken otobanda bir arabanın kendi direksiyon hakimiyetini kaybetsiyle bana yandan çarptı ve arabamla refujlara uctum ve arabanın arktarafına boydan boya bariyer girdi araba tamamen pert oldu. Allahıma çok şükür ben ve kızarkadaşım burnumuz kanamadan sunrofftan çıktık. Şimdi bana diolar aynısından alma filan die. Ama ben aynısından alıcam tekrar arabadaki butun güvenlık fonksiyonları çalıştı çok şükür ve bizi kurtardı.Sizlerle paylaşmak istedim ve hemen iye oldum. Şimdi bilen varsa bana bi konuda yardım edebilirmi 2012 modellerde 2.0 motor dizel edition 130 hp modelerde start-stop tuşu varmı yoksa yine anahtarlımı.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Hayatımı Kurtaran İnsigniam
Collapse
X
-
Ynt: Hayatımı Kurtaran İnsigniam
bizde bir kaza yapmıştık eski insigniamızla, inciraltı-balçova kavşağının orda, yaklaşık 60-70 km hızla arkadan bir megane vurup bizim arabayı döndürmüş, babam arabayı toplayamayacağından korkmuş ama dediğin gibi, bütün elektronik sistemler yardımcı olmuş. babam o kadar gürültüden şangırtıdan sonra arabanın arka tarafı dağıldı diyerek arabadan çıkıp baktığında sadece arabanın arka tamponunu göçtüğünü ve arabayı çevirdiği için kapsının da sadece çizildiğii görmüş, ama megane'ın tampon kopmuş, kaputu yamulmuş, çamurluk yamulmuş ve farı kırılmış yani kardeşim insigniadan şaşma gerçekten sağlam bir araç, kapısının ağırlığından filan ne kadar sağlam olduğu belli
Yorum
Yorum