Önce çok geçmiş olsun diyeyim.Çeşme otobanını bende çok kullanıyorum.Otobanda hız denemesi yapan çok arkadaş var.Yavaş gitseniz bir türlü hızlı gitseniz bir türlü.Dikkatli sürseniz bile size biri çarpabiliyor.Şu arabalar Kitt gibi kendi kendine gitse herhalde kara yollarında kaza olayını unuturuz. Google'ın arabasını tez zamanda yaygınlaşmasını bekliyorum.
INSIGNIA 1.6 Turbo Cosmo 20" jant infinity DVD 800 Sunroof Deri koltuk
Öncelikle çok geçmiş olsun.Allah daha büyüğünden saklasın. Hiç bir insignia donanımında start stop tuşu yok.Sadece yeni modellerde araba durduğunda motorun kendini kapatması olarak bilininen sistemin tuşu var.Siz onunla karışıtmış olabilirsiniz.
2010 İnsignia 1.6 180 hp Cosmo + Dvd 800 Navi +Rear View Camera+Media Box + Sunroof + Olimpik Beyaz
arkadasım haftasonu çeşmedeydi.
o söyledi büyük kaza vardı senin arabadan bi tane pert olmus demişti.
içinden sağ salim çıkmış olmanıza cok sevindim.
allah korumuş.
çok geçmiş olsun.
Cok buyuk gecmis olsun kardesim o an neler hissettigini az cok anlayabiliyorum. gecen sene bizde arkadasimin a3 uyle buyuk bi kaza yapmistik arac pert olmustu ama kaskonun parayi vermesi 40-45 gunu buluyo maalesef
Bir kez daha büyük geçmişler olsun diliyorum. Daha önce başıma gelmedi, bu pert olaylarında ( allah korusun ) aracı kasko alıp direk bize poliçede yazan rakamı mı veriyor? Oradan hiç kesinti yapıyorlarmı? Sadece merakımdan soruyorum..
Yorum